Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeniaczek uczniaczek

NIE SĄDZICIE ŻE SIĘ KTOŚ POMYLIŁ?

Polecane posty

Gość ale jaja faktycznie ktos
sie pomylil bo na allegro wszystkie te szczeniaczki powyżej 100zł stoją :D

Gość tyle ile kosztuje
to transakcja wiążąca:) musi sprzedac

Gość szczeniaczek uczniaczek nie
pierdol bo sama linka wkleilas i przez ciebie ktos bedzie stratny :-o pewnie też już kupiłaś maskotkę

"tak,tak .odzież oddajesz biednym,a zima dokarmiasz ptaszki....." Ja pierdziele, to że Ty taka nie jesteś i bez skrupułów potrafisz oszukać człowieka to Twoja sprawa, ale nie zarzucaj mi, że ja jestem taka sama - bo nie jestem. W sklepie nawet 5 groszy oddaje jak mi za dużo wydadzą:D

...ja to chyba jakaś "dziwna" jestem, chyba nie dzisiajsza... na bank wiem że się ktoś pomylił, nie mogłabym tak wykorzystać czyjejś pomyłki... a może Babka co to wystawiała tam tylko pracuje (pn. za 800zł) i teraz za swoją pomyłkę będzie musiała to zwrócić z własnej kieszeni do kasy - 4 pieski - razem jakieś 400zł - może pół jej wypłaty... jakoś wolałabym dać dziecku do zabawy zwykłą plastikową butelkę z ryżem w środku - zaklejoną klejem - Twórczość Przyjaciela Męża :D - i spać spokojnie z czystym sumieniem... ale jak pisałam widocznie ja "jakaś inna jestem"... nie wiem czy gratulować, czy się śmiać czy płakać... dla mnie to trochę smutne jest :(

Gość zabawka superr
guzik a nie musi. Moze napisac ze brak towaru. Ja coś już kupowalam i to po normlanej cenie i mi kobieta odpisala ze nie wysle bo sie towar na magazynie skonczyl. Napisalam do allegro odpisali zebym sobie ze sprzedajacym zalatwiala. Bylam zla bo to prezent na urodziny mial byc a oni takie cyrki wymyślili. No i musialam dac za wygraną. Na policji powiedzieli ze spraw poniżej 100 zl nie przyjmują, a tam coś 79 zl bylo, a co dopiero 15 jak za szczeniaczka.

Ja też tak kiedyś kupiłam domek littlest Pet Shop kupiłam za 45 a wszędzie były za 112 zapłaciłam i normalnie dostałam za tyle za ile kupiłam

Gość tyle ile kosztuje
pani odpisala,ze mialy byc po 104,99

Gość zabawka superr
i co odpisala ze sprzeda?

Gość tyle ile kosztuje
tak

Gość zabawka superr
to gratulacje :P

Gość tyle ile kosztuje
dziękuję :P

Gość zabawka superr
teraz zamiast 104 zl wystawi reszte za 118 i sobie odbije stratna nie będzie :)

Gość o zesz spoznilam sie
:O

Gość zabawka superr
mialo być za 218 :) a znajda sie tacy co za tyle kupią bo ogladajac allegro widze ze nieraz na aukacjach jedna zabawka kosztuje 120 zl ina innej aukcji 189 i tak samo licytują

No to jednak głupia jestem bo nie kupiłam:o

NO TO MOŻE WYSZUKUJCIE TAKIE WPADKI I WKLEJAJCIE TU LINKI:D SKORO SPRZEDAJĄ TZN. ŻE MOGĄ.

Z punktu widzenia prawa sprzedawca powinien sprzedać zabawkę w podanej cenie, ale wcale bym się nie zdziwiła, gdyby sprzedawczyni tak nie postąpiła i jako klientka bez problemu bym to zrozumiała. Zresztą nawet nie dokonałabym zakupu, bo uważam że nie warto zyskiwać na błędach innych. To nie jest nic nadzwyczajnego, że produkty dobrej jakości mają swoją cenę i byłoby nie fair wymagać od tej pani, żeby sprzedała zabawkę w tak nieadekwatnej cenie.

Gość wiecie co napisałam do babki
zeby nie wysyłała do mnie pieska,bo tak sobie pomyślałam,że to jednak oszustwo.....każdy z nas może się pomylić...a moje dziecko wcale nie musi mieć szczeniaczka ;)

Gość jaaaaaaaaaaaaak
nie zla wpadka, piszecie ze ten ktos kto wystawil za tak smieszna cene bedzie musial oddac swoja wyplatę, gowno prawda, bo dla nich 4 komentarze to pestka,tak wiec bedac na ich miejscu wolalabym dostac 4 negatywy niz oddawac kase :) i tyle

Gość tez bym nie kupila-sumienie

Gość pani od szczeniaczka
szczeniaczek uczniaczek - kobieto - gdzie Ty masz rozum, zamiast zapytac sprzedawce i wyjasnic pomylke, to sprowokowalas straty. co myslalas, ze odpowiedza tu "tak to pomyłka" i przejda do innego topiku. migiem sie sprzedaly po omylkowej cenie zaraz po Twoim topiku. mam nadzieje, ze kobieta sie wykreci jakos. zaczyna wyraznie biznes, a tu prosze, korszuny wykorzystaly pomyłke, a jakas frajerka im pomogła.

Gość do pani od szczeniaczka
A myslisz kobieto, że gdyby ta pani nie założyła tematu to by nikt szczeniaczka nie kupił? Pełno jest ludzi, którzy całe dnie przesuadują na allegro i łapią wszystkie okazje...

kurcze, co za ludzie. tragedia. i takie wychowują dzieci na uczciwych ludzi. pierwsza zasada - korzystaj mały z kazdego błedu bliźniego, byleby nam bylo dobrze.

lwiecej takich ludzi jak wy i swiat bedzie idealny ;) szkoda babki ale z drugiej strony jezeli wystawia dosc drogie zabawki to tez niech wystawia uwaznie zeby do takich pomyłek nie dochodziło

ja nie mówię o sobie, bo moja córka ma szczeniaczka już dwa lata Po drugie nie mam czasu siedzieć na allegro. A swoja droga też mi bardzo szkoda Pani która się pomyliła, bo jest w plecy z 400zł. No chyba ze faktycznie dogada się z ludxmi którzy kupili

nawet nie pomyslalam o Tobie, tylko ogolnie sobie rozwazam. i da taka swojemu dzieciakowi tego Szczeniaczka z dumną swiadomoscia ,ze wykorzystala pomylke kobiety, ktorej na pewno nie do smiechu. a maluch nawet moze sie nie zainteresowac i "nie docenić" zaradność mamusi, bo mu ten szczeniaczek nie podpasuje. ale mamusia interes ubiła, ze hoho.

Gość a tam da maluchowi
sprzeda na allegro za 60 zl. chętnych za taka cene znajdzie i będzie 40 zl na plusie.

Fajny jest ten szczeniaczek, ale moja córka z ręką na sercu przez te dwa lata moze z dwa razy miała go w reku. Wcale sie nim nie interesuje. bardzo szkoda mi tej kobietki. Wiecie, że ja nawet jak raz na rok wylicytuje jakies nowe ubranko za 10 zł mniej niż wiem, że jest na innych aukcjach to mam wyrzuty sumienia :(