Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaa

Mój świat się zawala

Polecane posty

Gość zalamkaaa

Mam 19 lat i jestem w ciaży:(Przecież rodzice mnie z domu wyrzuca:(Jeszcze nikomu nie powiedzialam:(

Gość zalamkaaa
jeszcze dowiedzialam sie o tym jak byłam u gina bo zaczełam krwawic pomiedzy okresami i on powiedzial , ze to ciąża zagrozona i musze brac tabletki:(

Gość do załamkiiiii
Jak nie chcesz dziecka i wali Ci się świat to nie łykaj progesteronu. Masz 50% szans na poronienie... :O

Gość masz 19 lat to wcale
nie musisz tak sie martwic . na poczatku rodzice nie beda zachwycenie ale jak ochlona to na pewno beda zachwycenie ze beda mieli wnuka . bierz folik i zdrwo sie odzywiaj . zycze powodzenia . ja zaszlam w ciaze majac 20 lat a teraz moja corak jest oczekiem w glowie dziadkow .

Gość zalamkaaa
a najdziwniejsze jest to ze uprawialam tylko anal, nie wiem skad ta ciaza :O

Gość inek
oh gad tez miałam tyle jak zaszłam i jakos zyje wez przestan nie masz 15 lat szkołe juz pewnie skonczyłas albo zaraz skonczysz

No z kosmosu raczej nie spadła, a przez stosunki analne nie mozna zajsc w ciążę(nie ta dziura).

Gość zalamkaaa
Dopiero co studia zaczelam. Też myślałąm o tym zeby nie brac tych tabletek na podtrzymanie ale jednak z tego zrezygnowalam i dzisiaj wziełam pierwsza.

Gość inek
wiesz co ja urodziłam na pierwszym semestrze na studia poszłam z brzuchem juz widocznym teraz jestem na drugim roku rozejrzyj się ile studentek brzuchatych jest, to nie liceum

Gość zalamkaaa
wiem ze przez anal nie mozna zajsc w ciaze dlatego go uprawialismy :( i jeszcze oralny, czy przez oralny mozna?

Gość reerewew
no wiesz jak sie dawalo dupy....

Gość inek
ja byłam pierwsza brzuchata u mnie w grupie teraz zrobilo się nas juz 3 :)

Gość zalamkaaa
tamto o analu to podszyw;/;/

ehh nie mam sily, jeszcze gdyby to byla normalna ciaza ale to zagrozona. Nie dochodzi to do mnie. Lekarz praktycznie wszystkiego mi zabronil;/Nic tylko siedziec i plakac;(

Gość zalamkaaaaa
ale o analu nic nie mowil :) w druga ciaze juz nie zajde wiec planuje dzis na pocieszenie randke z bogatym wujkiem

Gość inek
wiesz no teraz to juz nic ci nie zostało tylko robic jak lekarz kazał no i powoli układac to wszystko:pogadac z facetem, rodzicami, zdecydowac czy mieszkacie razem czy nie itp

Gość Bierz leki i dbaj o siebie
19lat to nie tragedia. Wiem, że teraz czarno to widzisz, ale zobaczysz, jak ujrzysz tę kruszynkę to nic innego nie będzie miało znaczenia. Na pewno rodzice Ci pomogą a studia możesz zawsze robić zaocznie i iść do pracy. Również ojciec dziecka powinien Ci pomóc.Znam wiele takich dziewczyn - dziś są szczęśliwymi mamami:)

Gość inek
a facet wie?

Nie jeszcze nie wie. Jutro mu powiem. Ale o jego reakcje to najmniej sie boje bo pewnie sie nie zalamie tylko bedzie trzeźwo myhslal i mnie pocieszał.Bardziej sie boje reakcji rodziny, znajomych i calego otoczenia:(

Gość inek
ja się dziwie że dopiero t eraz mu mowisz, byłas u lekarza sama i sama sie stresujesz a starzy pomoga daje glowe

Gość współczuje ci bardzo
ale skoro chcesz mieć dziecko i stać was z chłopakiem na utrzymanie rodziny to nie bedzie tak źle.

Nie chce miec dziecka ale zdaje sobie sprawe z tego, ze nie byla bym w stanie tak poprostu nie brac tych tabletek i czekac spokojnie az wszystko sie wykrwawi;( nie znioslabym tej myśli. Chłopakowi jutro powiem dlatego, ze chce mu powiedzieć prosto w oczy , a dzisiaj on pracuje i nie mam jak:(

Gość miska mala
trzymaj sie, bedzie dobrze, jak zobaczysz malenstwo to nic nie bedzie mialo znaczenia :*

Ja znam mnustwo DOBRYCH matek ktore zaszly w ciaz ejak mialy 18 i 19 lat., To nie koniec swiata. Niemasz juz 15 lat!!!! dziecko to prawdziwaz radość!!! ja planowalam dzidzie jak mialam niecale 20 Fabi ma juz 15 miesiecy i planujemy drugie dzieko. Powiedzialas juz facetowi???

Gość dziewczyno nie łam się
będzie dobrze!!! powiedziałaś już przyszłemu tatusiowi?? wiesz jak ja bym chciała być w ciąży??a muszę czekać kilka mieisęcy

Włąśnie mui powiedzialam , takze powiedzialam o zagrozeniu. Z ciazy sie ucieszyl stwierdzil, ze damy rade i ze on juz nie jest dzieckiem bo ma 24 lata i, ze damy rade. Tylko tym zagrozeniem sie zmartwil;(

Gość kaka1919191
rowniez mam 19 lat, i zdaje sobie sprawe ze za niedlugo moze sie okazac ze jestem w ciazy, prawdopodobienstwo jest bardzo duze. nie do konca planowane by bylo to oczywiste i wiesz co? troche sie tego obawiam, martwie, ale z drugiej strony wiem ze wszystko bedzie ok. Musi byc ok:)

Gość mamamisia
który to tydzień??