Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koraliczek koralowy

Rozmiarówka ubranek dla dzieci.

Polecane posty

A co do USG, to zgadzam się w 100 %. Mój smyk miał mieć maksymalnie 3000 g, a ważył 3 700 g.

w wieksozsc i mam kupione pajacyki body spioszki i koszuleczki, mam tez kilka rampersików na cipłe dni. chcialabym karmic piersia i rodzic naturalnie mam nadzieje ze te marzenia się spełnią. mowicie ze nie do konca w rozmairze ubranka chodzi o dlugosc jak i o szerkosc, wiec te ubranka 62 np bodziaki nie beda wisialy malenstwu w kroku???

ach im blizej porodu tym z kazdym dniem coraz glupsze obawy mam;-) sama siebie nie poznaje, ale to chyba wina hormonów. jak mialam usg polowkowe pani doktor powiedziala ze synek ma bardzo dlugie nozki wiec moze te 62 beda akurat;-) zeby ludzie mieli tylko takie problemy jak ja;-)

Gość koraliczku nie rob problemow
tam, gdzie ich nie ma...naprawde.... body beda troche wisiec moze, ale noworodek to nie modelka na wybiegu, wsadzisz pampersa, dziecko zasika, objetosc sie zwiekszy i bedzie akurat. Absolutnie dla takich malenstw nie nalezy zakladac ciuchow akurat, bo moga uciskac....

Szczerze, ja też zastanawiałam się jaki maluszek będzie. Ale kupiłam tylko kilka komplecików 56, a więcej 62.

Gość koraliczku nie rob problemow
a pracujesz czy w domu siedzisz???

poniewaz przez pierwsze 3 mc-e ciazy bardzo zle sie czulam, odwadnialam sie wymiotami itp jesten na zwolnieniu do konca ciazy;-( niby mam zajecie nie nudze sie, ale gdybym pracowala miedzy ludzmi napewno by mi takie bzdety do glowy nie przychodziły;P