zupa grochowa 0 Napisano Luty 26, 2009 karolcia.....trzymam kciuki:) mieszkam we wloszech:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Luty 27, 2009 Kurcze no i nie wytrzymałam. Zrobiłam dziś rano sikańca w 11 dniu po IUI. Wynik negatywny. Czekam do poniedziałku na betę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 27, 2009 hej laski....no i przylazla wredna@.....za dwa tygodnie nastepna inseminacja:) a jak u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Luty 27, 2009 Pola witaj w klubie, mnie tez się nie udało. Byłam dziś na becie - wyszło 0, pozatym @ dostałam :( ale staramy się dalej, co nam pozostaje... może inne dziewczyny będą miały więcej szczęścia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Luty 28, 2009 Przykro mi:( Trzymam kciuki za następne IUI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Marzec 2, 2009 Toszi dziś Twój dzień :) napisz co i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Marzec 2, 2009 Dziewczyny mi się chyba udało. Beta 99,6 mi dziś wyszła.Jestem w szoku i nie dociera to do mnie. Trzymam kciuki za was w nowych cyklach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sss1982 0 Napisano Marzec 2, 2009 Gratuluję!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Marzec 2, 2009 Toszi, super wiadomość, taka beta to napewno ciąża :) ale się cieszę i gratuluję Ci bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jusiii Napisano Marzec 2, 2009 Toszi Gratulacje !!! Rewewlacyjna wiadomość !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Marzec 3, 2009 Dziękuję dziewczyny:) Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Marzec 3, 2009 hej Toszi mam pytanie, gdzie poddałaś się inseminacji? Kiedy wybierasz sie do lekarza? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Marzec 3, 2009 Ja miałam inseminację u mojego gina w gabinecie. Nie leczyłam się póki co w żadnej klinice niepłodności. Do lekarza wybieram się w poniedziałek bo kończy mi się Duphaston i nie wiem czy mam go dalej brać czy nie no i przy okazji wtedy umówię się już na wizytę taką sprawdzającą czy z ciążą wszystko dobrze. Jutro idę na drugą betę . Powiem wam, ze boję się poronienia tym bardziej że tyle lat czekałam na te ciążę. Jeszcze to do mnie nie dociera wszystko.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sss1982 0 Napisano Marzec 3, 2009 cześć. Toszi ile płaciłaś za inseminację? robiłaś hsg? Jeśli tak to za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Marzec 3, 2009 sss... o kosztach pisałyśmy na 1 stronce :) w sumie niedużo do czytania. Toszi nic się nie martw, powodzenia na jutrzejszej becie; oby ładnie rosła :) napisz jak sie czujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Marzec 3, 2009 GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!:) a ja w poniedzialek nastepna wizyta....i tym rzem IUI bez stymulacji.....:(nie wiem czemu moj ginek mowi,ze nie potrzebuje....niech mu bedzie .....to jeden z najlepszych ginek od tych spraw w srodkowych Wloszech:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Marzec 3, 2009 toszi...pisz na biezaco co u Ciebie!!!!!!!!!jak nie chcesz na forum to podam moj nr gg6376052......zreszta to tez do innych dziewczyn:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Marzec 3, 2009 Pola - też mam w poniedziałek wizytę w klinice :) narazie biorę Clo. Zobaczymy jak tym razem będzie z pęcherzykami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Marzec 3, 2009 co do hsg to robiłam je i płaciłam 150 zł. za IUI 450 zł. + leki do stymulacji razem ok. 900 zł. Ja pomimo stymulacji miałam tylko jeden pęcherzyk ( czyli tak samo jakbym nic nie brała) i nawet gin się wahał czy robić tę IUI jako że przy 2-3 pęcherzykach większe szanse i jak widać 1 pęcherzyk wystarczył:) Może dlatego lekarz chce robić na naturalnym cyklu bez stymulacji. U mnie narazie ok, trochę mi słabawo momentami i dziś coś mnie tam czasem w brzuchu zakłuło i taki mam dyskomfort jak na @ w brzuchu, no i bolą mnie piersi i tyle. Czuję się tak jakbym w ciąży w ogóle nie była :) Aha... spać mi się cały czas okrutnie chce. Jasne będę pisać co u mnie, ale też będę tu cały czas Wam kibicować przy staraniach:) Pozdrawiam i do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Marzec 5, 2009 toszi....co u Ciebie?jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziuklaaa Napisano Marzec 5, 2009 Ja w niedzielę miałam po raz pierwszy inseminację. Za półtora tygodnia teścik, najgorsze to czekanie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziuklaaa Napisano Marzec 5, 2009 ja inseminację robiłam w szpitalu i nic za nią nie płaciłam, tylko wiadomo za leki, z tego co słyszałam to można zrobić 5 inseminacji bezpłatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Marzec 5, 2009 Ja narazie czuję się całkiem dobrze:) Druga beta wyszła mi 333,5 Ps. Madziuklaaa w Polsce robiłaś inseminację? No i oczywiście trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Marzec 5, 2009 toszi to super!!!!!!!!1trzymam kciki za pomyslna ciaze:) my od poniedzialku zaczynamy wizyty w szpitalu....a,ze to kawal drogi od nas....musimy wstawac o 5 rano:) moja klinika ma taki pakiet jezeli chodzi o inseminacje....na recepcie mam 6 usg i 4 wizyty kontrolne....to wszystko kosztuje 70 euro.....a inseminacja 30 euro.....:)tzn to jest koszt badania nasienia mojego meza:)ostatnio siedzielismy po 7 godzin w szpitalu....najpierw mialam kontrole...a pozniej maz musial oddac sperme....po 3 godzinach wolali mnie do IUI......:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Marzec 5, 2009 Madziukla też trzymam kciuki, aby spełniło sie twoje marzenie :) Toszi to betka piękna, napisz jak będziesz po wizycie u lekarza. Pola - to dużo taniej wychodzi niż u nas, korzystaj :) tylko że cały dzień z głowy, ale coś za coś :) aha i te 3 godzinki to trochę dużo, ale tam pewnie inne metody :) ja czekałam 1,5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Marzec 5, 2009 ja czekalam tyle bo bylo pare par razem ze mna:)mezowie sobie poszli na kawke...a my biedne czekalysmy na swoja kolejke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Marzec 5, 2009 madziuklla...trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Marzec 5, 2009 mialo byc madziuklaaa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Marzec 5, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3798797&start=14070 dziewczyny zapraszam!!!!!!!!!!! jest u Nas wesolo...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziulkaa Napisano Marzec 6, 2009 toszi gratuluje Ci serdecznie :) Tak robiłam w Polsce. Dziękuję Wam dziewczyny ja tez trzymam kciuki za Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach