zupa grochowa 0 Napisano Luty 17, 2009 witajcie,czy ktoras byla taka szczesciara,ze zaszla w ciaze po pierwszej inseminacji?ja czekam na wyniki.....gdzies za tydzien:) ale tempka jest niska....wiec pewnie nic z tego. inseminacje mialam w 12tym i 14 tym dniu cyklu.....teraz biore tabletki dopochwowe...progesteron czekam na Wasze odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Luty 17, 2009 też jestem po pierwszej inseminacji, czekam gdzieś do 1 marca, także jeszcze troszkę :) życzę Ci powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Luty 17, 2009 Ja też. Wczoraj miałam pierwszą czy udaną okaże się 1-2 marca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 17, 2009 fajnie,ze jestescie......ja mialam 9 go i 11go lutego.....po pierwszej wieczorem zrobilam zastrzyk na pekniecie pecherzyka.....po 2 dniach znowu inseminacja.....i teraz tabletki przez 12 dni.... a jak u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 17, 2009 przy pierwszym podejsci pecherzyk mial 19mm a przy drugim 25mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Luty 17, 2009 Ja miałam 15 lutego w 13 dc, jutro jadę zobaczyć czy pęcherzyki pękły (miałam 2). Nie miałam pregnylu, tylko robiłam testu owu i na tej podstawie umawiałam się na inseminację. W 11 dc na monitoringu większy miał 19 mm, mniejszy chyba 17 jak dobrze pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 17, 2009 ja mialam 17 i 19mm w 12 tym dniu cyklu.... a jak dlugo sie staracie?na cale szczescie jestesmy zapisani na inseminacje na marzec...wiec jak sie nie uda za tym razem to ide zaraz po ò po "dopalacze":)bo teraz mialam bez rzadnej kuracji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Luty 17, 2009 staraliśmy, to może za duże słowo :) bez zabezpieczeń już 5 lat:( ja brałam teraz clo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 17, 2009 ja z moim mezem od 2,5 roku....ale wczesniej z moim ex...pare lat temu jakies 2 lata.....badania sa ok....wiec o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Luty 17, 2009 kiedyś musi się udać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Luty 18, 2009 Ja się staram od 6 lat z tego ponad rok z pomocą gina.W sobotę miałam pregnyl a w poniedziałek iui. Stymulowałam się Fostimonem ale miałam tylko jeden pęcherzyk ( jak ta iui nie wyjdzie to w następnym cyklu pewnie mocniejsza stymulacja).Od dziś biorę Duphaston 2 x dziennie i czekam na efekty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Luty 18, 2009 No i oczywiście ściskam za Was kciuki żeby ta pierwsza IUI się udała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Luty 18, 2009 hej :) ja też za was trzymam, dziś byłam na usg i okazało się że oba moje pęcherzyki pękły :) dostałam luteinę i zostaje mi tylko czekać do 1 marca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 19, 2009 hej, jestescie tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Luty 19, 2009 hej, pola a ty kiedy testujesz??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Luty 19, 2009 Ja tu zaglądam. A jak się czujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Luty 19, 2009 toszi - ja się czuję ok, tylko w dniu inseminacji i dzień po bardzo bolał mnie jajnik, na którym miałam pęcherzyki. Ale teraz już w normie :) my chyba testujemy podobnie?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Luty 19, 2009 zgadza się. Ja pewnie zrobię pierwszy test 01.03 a 2.03 pewnie na betę pójdę (o ile nie dostanę @ ). Ja w sumie nic nie czuję oprócz tego że od 2 dni bolą mnie piersi i śpię na stojąco. Ale tak czasem mam przed @ więc się narazie nie napalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Luty 19, 2009 Pola chyba pierwsza testuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia_26 0 Napisano Luty 19, 2009 ja też właśnie myślę 1 marca, chyba ze wcześniej się rozczaruję; ale cóż próbować będę znów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 19, 2009 hej laseczki...ja testuje za tydzien!!!!progesteron odstawiam we wtorek.....i w czasie 2 dni powinna sie pojawic@....mam nadzieje,ze jej nie zobacze.ale jak cos to w marcu mam nastepna inseminacje..... a jak tam u Was samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toszi 0 Napisano Luty 19, 2009 No to trzymam kciuki Pola żebyś @ nie zobaczyła. U mnie jak nie wyjdzie to w marcu też podchodzę jeszcze raz. Samopoczucie narazie ok. Bolą mnie tylko piersi i czasem czuję brzuch i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 19, 2009 mnie boli brzuch i ktreci mi sie w glowie.....to pewnie po tabletkach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 19, 2009 mialo byc "kreci":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życzę powodzenia Napisano Luty 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 19, 2009 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniquid 0 Napisano Luty 19, 2009 Ja miałam 3 inseminacje i nie udało się :( Na szczescie stał się cud i zaszłam w ciąże naturalnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 19, 2009 to super....GRATULUJE!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupa grochowa 0 Napisano Luty 19, 2009 dziewczyny mam plamienia......tydzien przed @?!!!:(boli mnie brzuch.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to moze to... Napisano Luty 20, 2009 to moze to plamienie inplantacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach