Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensuallllllllll

PYTANIE DO PANOW! TYLKO I WYLACZNIE!

Polecane posty

Gość sensuallllllllll

Drodzy Panowie.Zauwazylam,ze gdy dochodze do orgazmu i przy tym daje znaki mojemu facetowi (typu,,Oo tak,jeszcze,terazzz,mocniej,oh dochodze''),to na niego dziala to jak plachta na byka i momentalnie dchodzi w tym samym momencie co ja :) Gdy natomiast nic nie mowie,to mamy w roznych momentach orgazm.Powiedzcie mi,dlaczego tak jest?Czy dziala na was pobudzajaca takie zachowanie u kobiety?Takie slowa,jeki?

Gość Tytanowy Janusz
bo ja wiem moze i tak

Gość Tytanowy Janusz
mozliwe ze wtedy nie chce dojsc i o tym mysli bo u facetow jest tak ze jak mysli zeby nie dojsc to dochodzi a jak chce to wtedy nie dochodzi

Gość sensuallllllllll
Kiedys w gazecie wyczytalam ,ze facetow takie cos kreci ,widok kobiety szczytujacej.Moj facet zawsze w czasie seksu patrzy mi na twarz,co mnie troszke zawstydza,bo chyba robie jakies miny,ale to przez podniecenie :(

Gość jasne że kręci
Jak pieszczę cipke (a trwa to długo u żony- 20-30 minut)- to po jakiś 10 minutach mi opada, ale jak w cipce czuję skurcze- to od razu znowu mi staje.

Gość KABUL
działa jak cholera :D

Gość ja tez chyba
robie glupie miny w czasie orgazmu i krepuje mnie troche jak zona sie patrzy na moja twarz w czasie wytrysku .

pewno że to działa i przyśpiesza wytrysk u faceta .Dlatego jedna z metod w której kobieta chce jeszcze bzykanka w czasie orgazmu nie mówić partnerowi tylko czekać na swój orgazm a dopiero gdy już się go ma poinformować Tez można udawać orgazm gdy się chce żeby facet skończył , a do tego popracować mięśniami Kegla i facet się nie zorientuje

odglosy tez,ale najwazniejszy ten ucisk na czlonku miesni...... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhmmmmm:)))

Gość a ja mam takie inne pytanie
czy jak wlozylem trzy pale do ci pochwy dziewczyny to ona ma juz rozjezdzona czy w miare normalna??

Gość jak 3 palce wchodza
to twoja przyszlosc marnie wyglada .

Gość a ja mam takie inne pytanie
ale zlozone w ten sposob zeby zajmowaly rowny obszar w sumie razem to nie zajmuja wiecej niz moj penis a nawet troche mniej

Gość maccciek
nie mnie nie dziala, ale jak partnerka jeczy i steka to, az .....mhhhh cudo oczywiscie to prawdziwe jest przyjemne bo steki udawane to jak oszukiwania penisa reka:D