Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkazwrocławia

czy 22 latka powinna już uzywac jakichs kremow?

Polecane posty

Gość anetkazwrocławia

chodzi mi o kremy do twarzy,jakies ujedrniajacy czy cos w tym stylu? przeciwzmaeszczkowe? cos polecacie?

to zależy jaką masz skórę, suchą czy tłustą czy mieszaną. posyłam Ci linka na stronkę olaya, to bardzo dobre kosmetyki. Jest tam wirtualna konsultantka- zrób sobie test i dobierzesz wtedy odpowiedni kosmetyk dla siebie. Podobną stronkę też ma Nivea. Polecam:)

Gość anetkazwrocławia
dziekuje,skory mam raczej tłusta

nie ma za co:) dbaj już teraz o skórę twarzy bo za 10 lat może być już troszkę za późno. I przede wszystkim nie żałuj na dobre kremy, może i są ciut droższe, ale bardziej wydajne- czyli starczają na dłużej:)

Od dziecka stosuje tylko krem nivea i w wieku 29 lat mam mniejsze zmarszczki niz wiekszosc moich kolezanek, tzn prawie w ogole nie mam, jedynie jak sie smieje. Podobno nie ma co za szybko stosowac kremow przeciwzmarszczokych, bo skora sie rozleniwia. Poza tym warto pic duzo wody.

Gość anetkazwrocławia
a możecie coś polecić ?coś co same używacie? i jesteście zadowolone? do tej pory nie uzywalam zadnych kremow i nie miałam problemów. moja skóraa jest raczej wrażliwa i delikatna,nie używam nawet pudru czy choćby podkładu

Anetka, trudno doradzic, kazda skora jest inna i nie kazdy krem kazdemu bedzie sluzyl. Musisz sama wyszukac odpowiedni dla siebie metoda prob i bledow. Nie polecalabym kremow przeciwzmarszczkowych, bo jestes na nie za mloda, wybierz sobie jakis zwykly nawilzajacy, nieperfumowany, nie musi byc wcale drogi. Sama osobiscie przetestowalam mase roznych kremow (Garnier, Loreal, Clinique, La Mer, Estee lauder, Body Shop...) i jednak najbardziej lubie Nivea Soft, moja siostra za to, ktora ma b.sucha cere uwielbia Dove, bo tylko on jej sluzy. Jako ze w tym roku skoncze 30 lat rozgladam sie powoli za kremem pod oczy, ale Tobie jeszcze nie jest potrzebny. :)

Gość ajajestemruda
ok,dziekuje serdecznie. przejdę się jutro do drgerii i coś sobie wybiorę, dobrej nocy;)

Anetko, każda skóra jest inna, więc dobrze by było dopasować kosmetyk wedle własnej potrzeby. Ja osobiście polecam Complete Multi-Radiance - emulsja rozświetlająco-nawilżająca na dzień z olay z serii OLAY Complete a, że przekroczyłam już 30- tych kremów co używam jeszcze Ci nie polecę :):):)

enamorada aleśmy się 'zdublowały' haha

Gość ajajestemruda
ok, dziekuje, to ja aneta byłam. ale pisałam na jescez jeden temat i mi tamto zostało;):) wybieram się do slepu i n pewno cos kupie, na pewno nie dam sobie wcisnac niec na zmarsczki,boich nie mam;)