Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Irina_szukająca miłości

Z dwójką dzieci chyba już nikogo nie znajde? Brakuje mi kogoś kto by mnie kochał

Polecane posty

Opis wyglądu - wzrost: 175 cm - kolor oczu: niebieskie - włosy: długie kręcone blond Opis charakteru: Wrażliwa , dobra , uczuciowa , romantyczna Moja przeszłość nie jest najlepsza urodziłam dwóch synów. Pierwszego urodziłam w wieku 19lat - ojciec dziecka niestety mnie zostawił. :-( Drugi syn został urodzeny 6lat później gdy wyszłam za mąż, niestety mój mąż zmarł kilka miesięcy po jego urodzeniu. Gdy urodziłam swoje drugie dziecko, były komplikacje podczas porodu i lekarze zdezydowali się na usunięcie macicy, więc nie moge miec już więcej dzieci. :-(, jedyne czego bym teraz chciała, jakiego faceta to albo bezpłodnego który nie może miec własnych lub wdowca z dwójką dzieci. :-O Brakuje mi miłości, kogoś kto by mnie przytulił, pocałował i był dla mnie wsparciem w trudnych chwilach. Czy jakiś facet zdezydowałby się na związek z taką kobietą jak ja? czy raczej nie mam już szans?

Gość sedzia zgred
Los cie strasznie potraktowal,ale nie daj sie zyciu pamietaj co cie nie zabije to cie tylko wzmocni i mam nadzieje ze nie blefujesz.

Gość misiu sadddqwd
bedziesz jeszcze happy , zobaczysz ze znajdzie sie ktos kogo pokochasz :)

to procenty 60 % nie zaryzykuje nic wiecej tak z doswiadczenia to starsi po 30 predzej ale wiesz to moje doswiadczenia :O;)

Ja nie mam zamiaru się poddać :-D jestem silna i wiem że sobie poradze. W końcu nie ja jedyne wychowuje samotnie dzieci. Jest pewnie wiele matek w dużo gorszej sytuacji ode mnie. :-O czasem brakuje mi faceta który by mnie przytulił czy pocieszył.

Gość Ja z samotną matką nigdy bym
się nie związał.

Gość czas czas czas
A ja po rozwodzie z dwojka dzieci ,poznalam 4 lata pozniej cudownego faceta no i jestesmy juz razem 7 lat. Nic na sile a na pewno nie na kafe. Tez bylo mi ciezko , ale zajmowalam sie dziecmi, skonczylam 2 kursy, i najwazniejsze stanelam na nogi a potem spotkalam mojego faceta.

Gość a ja mam urlop
chętnie cię pokocham :) w odbyt, w buzie i jeszcze w paszczu skończę :)

Gość kawiorena
jesteś twarda kobieta , dasz sobie rady w zyciu , a miłośc jeszcze do twojego serca zagladnie , puki co to masz oparcie w synach

Gość jsteś lekkomyslna
i zbyt ulegasz chuci. W sumie jakbyś mogła mieć dzieci, to miałabys teraz zapewne gromadkę. www.zal. pl

Gość zapomniałaś o wieku
chyba młoda już nie jestes :-(

Gość zapomniałaś o wieku
no i o wadze :-(

Gość O BBOŻE
ale skamlasz jaka jestem nieszczęśliwa, bo mnie nikt nie przytula bleeeeeeeeeeeeeee

Gość ja tez ma dwojke dzieci
i od 4 lat kochajacego faceta.dzieci nie sa zadna przeszkodą.zawalcz o siebie i swoje szce scie.dzieci szybko rosną i nagle obudzisz sie i zobaczysz ze jestes sama.odwagi i powdzenia!!!!!!!