Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amanda83

Czy w centach handlowych są wydzielone miejsca do karmienia?

Polecane posty

Gość amanda83

i przewijania?? Czy są one czyste? I można się bez stresu tam zająć maluszkiem?

Gość warto warto
tak są. sa bardzo czyste bo w wiekszosci zamkniete na klucz a klucz ma niewiadomo kto. kiedys chcialam przewinac dziecko jest pomieszczenie dla mattki z dzieckiem pociagam za klamke zamkniete poszlam do informacji ale tam klucza nie było gdzies dzwonili do sprzataczek ale one tez nie mialy w efekcie przewinelam w wozku bo nie mialam czasu dziecko plakalo a poszukiwania juz pol godz trwaly. Ze 3 razy mi sie tak przytrafilo w różnych centrach.

Gość amanda83
czyli są te miejsca ale nie można z nich korzystać, super :(

Gość malutka Ziutka
kurcze to skandal...ja mieszkam blisko reala i czasem wchodziłam do pokoju do karmienia mimo,ze akurat nie robiłam w sklepie zakupów.Tam było czysto i przyjemnie.Spokojnie i b. dobre warunki bo ten pokoj pelnił tez funkcje pokoju,w ktorym udziela się pierwszej pomocy.Natomiast w tesco gdy poprosiłam o klucz okazało się,ze trafiłam do schowka,w ktorym sa przetrzymywane srodki czystosci,mopy ,scierki itp.Nie bylo nawetkawałka przewijaka,Takie pomieszczenie wielofunkcyjne..

Podobnie w Tesco i Auchan. W Tesko pokój do przewijania to od razu wc dla mamy, śmierdziało okropnie! W Auchan to pokój pierwszej pomocy, składzik łącznie z rowerem,ale były za friii pieluszki :D I kibielek. Miejce Zielona Góra. Raz tylko w Magnolii we Wrocławiu trafiłam, że nie było pokoju dla mamy z dzieckiem :) Cóż taaaakie duże a nie wygospodarowali kawałeczka miejsca i musiałam małą przwijać między umywalkami :o Bo kawałka blatu też nie było :o

Gość miłka zielona
Ja miałam takie przygody w Warszawie: w Blue City czysty pokój, przewijak, wygodny fotel do karmienia, nagle wchodzi sprzątaczka i bez ceregieli wymienia kosz :P w Wola Parku ciągle zamknięte drzwi pokoju dla matki z dzieckiem, karmiłam więc w jakimś zaułku w CH Marki karmiłam na parkingu w samochodzie :P w Tesco pokój dla matki z dzieckiem to jednocześnie usyfiona zamknięta toaleta dla niepełnosprawnych, myślałam że się porzygam.

Gość tojakaslipajest
to jakas lipa jest z tymi pomieszczeniami! To jak moje dziecko bedzie sie darlo ze jest glodne to ja mam jeszcze w nerwach latac i szukac klucza????? Noirmalnie zajebiscie! To po co robia takie pomieszczenia??

Gość dobree
dobre

Gość kilka razy
korzystałam z takiego pokoju w IKEI i zawsze bylo otwarte, czyściutko, przewijak był i fotel dla matki karmiacej.