Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtka

z 1,5-rocznym dzieckiem autokarem do Hiszpanii

Polecane posty

To zależy od dziecka, jego temperamentu, autokaru(wielkości i jakości, z WC czy bez itp.), od mamy, czy jest spokojna czy nerwowa i od czasu jak go zorganizujesz dziecku. Nie wiem jak często są postoje, ale warto każdy wykorzystać na mały spacer:) Ja lecąc 3 samolotami do Japonii, spotkałam jeszcze kilkoro dzieci, każde inaczej przeżywało lot, zaś moja wtedy 9 miesięczna raczkująca już córeczka, była bardzo spokojna, wszyscy ją podziwiali za to, że nie płakała, jednym słowem wymarzona pasażerka:) Leciałyśmy 18 godz.+2,5 godz.pociągiem+2 godz. samochodem w kraju wiśni. Mimo, że w toaletach były przewijaki, bez żadnego problemy zmieniałam jej pieluszkę na kolanach, specjalnie kupiłam jej pieluchomajtki. Razem z nami leciał chłopczyk z rodzicami do Australii, czyli jakieś 30 godz. lotu i też był spokojny, a mała Brazylijka płakała całą drogę, jej mama wychodziła z siebie, co ogromnie wpływało na dziecko. Dla swojego komfortu wybrałabym samolot, bo naprawdę ciężko jest wysiedzieć w autokarze aż tyle godzin:)

Gość do góryyy

Gość bigcyc
Podrozowanie autokarem z malym dzieckiem..odradzam,sama jezdze dosc czesto aitokarem,z synkiej jechalam 2 ray i podziekuje za taka jazde:)sa przeciez samoloty!!!ludzie nie badzcie ciemni,przeciezwypadki autokarowe sa czestsze niz awarie samolotow.

Gość ___rodzice___
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość gość
Ja jechałam z dzieckiem w takim wieku do co prawda do Holandii i nie było tak źle jak przypuszczałam. Duże znaczenie miał fakt, że jechał z firmą IBATUR gdzie kierowcy byli przesympatyczni a autokar mega wygodny