Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka35

Odchudzanie po 35-ce -

Polecane posty

Witaj Andi, a ile masz wzrostu? Ile dzieci, jaka diete stosujesz, ile już dziś pączków zjadłaś ;-0

a gdzie sie podzały pozostałe babeczki? iwonalew, renia, 1968, vanili, magietka,Mila, chyba wymieniłam wszystkie? laseczki bądźcie z nami, będzie nam raxniej, mam rację olka i ulkaaa;) ni teraz jeszcze andi!! olka - dobry pomysł z ta kawą, ale numer!!!

Gość andi41
już od 2 miesięcy podejmuje zmagania niestety 3 kg na plusie ładnie nie ma co ,ale czas już przestać się oszukiwać i wziąść się za to gubienie słoniny.dla mnie najgorszy to fartuszek na brzuszku-twarz ok nawet nie wiele zmarszczek-choć 2 lata temu zgubiłam 27kg,ale niestety spowrotem przybrałam 10 aż płakać się chce,a tu juz niedługo lato.Ale przeprosze się z moimi kijami i znowu będe chodziła i posiłki zmusze zmniejszyc a zmorą dla mnie to słodycze-i nawet chrom nie pomaga.A co do diety nie wiem ,naprawde nie mam pojęcia juz przestudiowałam wszystkie

Gość andi41
41 lat,dwoje dzieci 1714 lat,jeżcze ani jednego pończusia nie zjadłam a zamierzam tylko jednego,ni i mysle ze na tym zakończe opychanie

diety sa dobre na schudnięcie, wieżę, że przestrzegając diety, którejkolwiek, mozna schudną, sa diety 10 dniowe, niskokaloryczne i te wszystkie o róznych nazwach, stosujesz i przestrzegasz zaleceń - schudniesz, ale co potem , no nie? dlatego my tu mamy zamiar odchudzac sie i starac sie utrzymac wagę, tak jak mówię, zalezy ile która ma do zrzucenia musi narzycić sobie odpowiedni reżim tempo, jesli nie zależy na schudnięciu dużo i szybko, to walcz z nami wg naszego "przepisu", możesz wprowadzic swoja dietę, żeby schudnąć szybciej ale potem i tak musisz przyłaczyc sie do nas tz do sposobu odżywiania, napisz ile chcesz schudnąć i ile wazysz teraz

za szybko pisałam i nie dopisałam kilku wyrazów, a to było skierowane głównie do andi :) tak sie rozgadała, że zapomniałabym zjeść swoja activę

Gość ulkaaaaaaa
Jestem dziewczynki:-)

mam 173 wzrost-106 biust80 talia i bioderka106 mocna budowa-dużo mięsni,i tkanka tłuszczowa rozłożona rownomiernie i fartuszek skory na brzyszku!!!!a tego nie cierpie,dwoje dzieci 17 i 14 lateki 83 kg wagi-a chcę miec 70 no i się zaczerniłam bo to wyszczupla hahaha

Gość ulkaaaa
Cos nie tak z tym moim czarnym nickiem;-)

ulkaa wejdx w preferencje punkt A i wprowdx sobie hasło, załóż też od razu stopkę, krok po kroku, będziemy ci mówic jak cos nie tak pójdzie

dziewczyny, ja muszę juz spadać. Będę jutro. Jadę na testy bo na dodatek jestem alergikiem z astmą. ALe dam radę, trrzymajcie za te moje 2 pączki, jutro zdajemy relacje!!! Pa.

andi kobieto!!! ja mam 160 cm i w talii 82 a w biodrach 104 :( ty chyba jestes za chuda !!! ;) :D

no-kiedyś chodziłam na fitnes i też instruktorka nie uwieżyła w moją wage i zrobili mi ważenie pokazowe i ........właśnie mięśnie ważą więcej niż tkanka tłuszczowa .ja chciała bym mieć wymiary99/75/99 ale to długa droga choć możliwa ,musze tylko umieć zapanować nad apetytem bo ja lubie jeść i to bardzo .Coś jak nałog-tak jestem anonimowym obrzartuchem i potrzebuje terapiiiiiiiiiiii.

no prosze jakie byki robie zamiast przeczytać to odrazu wysyłam ....a teraz to już......niestety sorki----jak dodajecie te minki też chce

Pzrepraszam dziewczynki za milczenie ale musiałam zajac sie najmłodsza latorosla..dorwała sie do flamastrów no i kąpiel musiałąm jej zafundowac;-)

kurcze żeby sie nie pogubic w tym wszystkim powinnyśmy chyba jeszcze do tych stopek wpisac nasze dzieci, nie pamietam jakie macie dzieci, musze wracać do poprzednich postów, ahh, skleroza... :)

no ja o 12.30 wychodze na 3 godz.z czego 2-to spacer i mam zamiar tak co dzień a w ciepłe dni wiosenne to i 2x dziennie ,pasowało by bym piła mniej kawy-bo pije ok 10 kubeczkow 250ml.dziennie ,kawa mi smakuje jak nie wiem co a zielonona tee jest beeeeeeee czemu,ja nie lubie teee😭🌼

Ja tez pije duzo kawy, ale od roku z mlekiem;-) Ogolnie uwielbiam zielona herbate, ziołka rozne, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia..w sumie poł zycia na dietkach spedzilam.. Gotuje na obiad rodzince schabowe z ziemniakami i kapusta kwaszona..a sobie poddusze piers z kurczaka plus kapucha.A Wy co robicie na obiadek?🌻

wiecie co, ? ja jestem w pracy i mam takie zaległości przez to gadanie z Wami ze hej :) :D tez poszłabym sobie na spacer.... :) ale ćwiczonka nadrobie wieczorem...

jeszcze nie mam koncepcji na obiad, ale ulka wiesz co, mysle że spokojnie możesz zjeść schabowego tylko nie panieruj a poddusc własnie, jedz mniej wiecej to co wszyscy.... bo możesz sie zniechęcić za szybko, a tak ....

Gość *1968*
Ja kiedyś też piłam duzo kawy.Teraz wystarcza mi 1 dziennie poranna.Zasąpiłam kawę czerwona herbatą dobrej jakosći na wagę.Dobra jest z ananasem lub "fit" tak to sie przynajmniej u mnie nazywa.polecam.Mozna ją polubić-tylko trzeba pic goracą lub zimna.Letnia mi nie smakuje

na obiadek zjem pstrąga zwarzywami i odrobiną masełka ale dopiero o 17 i to juz pozostanie raczej jako kolacja no moze o 19 zjem coś lekkiego no tak z 2 pomidorki a lulu chodze około 24 więc moge o 19 jesc,muszę się zmobilizowac i razem ze znajomą czwiczyłysmy-nie razem w mieszkaniu-kazda u siebie tylko przy skyp i było to bardzo motywujące trzeba znowu zapoczątkowac-musze się szykować do spacerku pozdrawiam do popołudnia papapa:)

Smacznego bananka i dziekuje za rade..Jem małe porcje zawsze w dietach bo przed spozyciem pije szklanke wody mineralnej.Zapełnia mi to zoładek i szybko sie najadam..Zgodnie z zaleceniami , jak zjem obiad o 13 to kole 16 musze znowu cos zjec..tylko co?..owoc moze jakis?Ciekawa jestem tylko czy nie przytyje na takiej zmianie zywienia?

ulka nie martw sie nie przytyjesz, jedz naprawdę co dwie godziny, ale małe porcje, nie bedziesz czuła sie głodna, no na początku raczej niskokaloryczne, ale żebys nie czuła głodu, ja zjadłam dzis o 8.00 pączka o 10 jogurt o 12.00 banana, na 14 przewidziałam kubeczek twarożku, na 16 duszone warzywa (mrożonka - bukiet jarzyn) i do tego chyba zrobie jajko albo dwa na twardo i wymieszam, (wczoraj miałam rybke) na 18.00 mam melona... ;)

andi a nie myślałaś o jakiejs płycie z ćwiczeniami, jest wiele ciekawych na rynku... włączasz telewizor i ok, możesz ze najoma ona niech tez kupi a zawsze to wiadomo co powinno sie ćwiczyć... ;)