Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokatorka

dwudziestolatki do boju! 10-15kg w dół

Polecane posty

heeeejjjj moje laski :) własnie wróciłam ze szkoły, posprzątałam troche i już nareszcie moge do was pisac, na szczęście od wczoraj tyle nie pisałyś i nie musze nadrabic dzisiaj już zjadłam 1 kromka chleba słonecznikowego z serem i ketchupem 2 mandarynki i loda śmietankowego bo koleżanka mi postawiła i już było za późno :( ehhh troche smażonych kartofelków

Gość yokoshiko
odpowie mi ktos?

kurczę....nie wiem ile ma taka łyżka wazowa duża kcal flaczków wołowych z kawałkami jakiejś kaczki..nigdzie tego nie mogę znaleźć...:/

yoko, ja, niestety, też nie wiem :( A dziś zjadłam: - 2 kromki chlebka razowego, dwa plasterki zoltego sera, na to pomidor, celbulka no i troche maselka + pół filizanki zielonej herbaty - banana średniej wielkości i jogurt danone activia Wiem, że to śniadanie takie troszke duze, no ale ja wyznaje zasade, ze sniadanie musi byc najbardziej obfitym posilkiem, a obiad musi byc zawsze na cieplo... Jak dziewczyny oceniacie? Za dużo ?? Na obiad będzie grochówka babuni ;)

Gość yokoshiko
320 kcal na 250 ml czyli szklanke.

Gość yokoshiko
na moj gust troszke sporo ale nie wiem jakie masz ograniczenia. ja bym tego banana zjadla juz na drugie sniadanie. nikt nie iwe jak to jest z tym spaghetti?

Gość ...galmour...
Witam piękne 🌻 Ja właśnie też wszamałam trochę spagetti ( mama zrobiła i nam przyniosła więc nie mogłam sobie odmówić ) :) A na śniadanko zjadłam tylko płatki kukurydziane z mlekiem. Od dziś mam "trudne dni" więc jestem zła na cały świat :o Rodzinkę wysłałam na spacer a ja siedzę sama i odpoczywam psychicznie ;) A jakby tego było mało to jeszcze chyba grypa mnie łapie :(:(:( Od wczoraj nie za dobrze się czuję :( Ehhh ... musiałam się trochę wyżalić :) I przepraszam, że to nie na temat diety czy odchudzania, ale musiałam gdzieś to z siebie wyrzucić ... dobrze, że mam Was ❤️

glamour - nie daj się grypie ;) Łyknij sobie jakiś grippex noc na wieczor albo cos. Mi tam z reguly pomaga ;)

Gość yokoshiko
ja jestem😍 no ja jeszcze nie zjadlam tego spaghetti tylko mysle czy moge,bo facet bedzie chcial na obiad a ja musze sie dowiedziec wczesniej czy moge sobie pozwolic bo chce sie zmiescic w moich granicach:P ja dzis na obiadek watrobke jadlam :) zabawne ale tak jak przy 1000kcal poczulam sie najedzona a wrecz pelna i czasem mam nawet wyrzuty sumienia choc wiem ze nie przekraczam:( piszcie dziołszki bo niedlugo trening mnie czeka i was opuszcze...🌻

Gość yokoshiko
no to zjadlas za duzo na drugie bo okolo200kcal a 2 sniadanie powinno miec najwyzej 150 a najlepiej do 100.

Mnie zaraz też trening czeka... A powiedzcie, lepiej zjeść obiad przed treningiem czy po ???

Gość yokoshiko
no strasznie spokojnie ale to dlatego ze dziewczyny powyjezdzaly. jeszcze bedziemy jeczec ile do czytania jest:P

Gość yokoshiko
tego to niewiem bo ja jem dlugo po obiedzie bo musi byc godzina przerwy a po treningu to trzeba odczekac pol godzinki tylko

Mhm... to zjem tę grochówkę, bo myślę, że już czas... Odczekam godzinę i poćwiczę...

Gość yokoshiko
no jak jestes glodna to trzeba zjesc teraz.cwiczenia nie uciekna:P

Gość yokoshiko
heh i znowu dzołski posły

czesc kochane ja tylko na sekundke, bo jestem w domu, slicznie sie 3macie oby tak dalej buzioł wielki dla was! 😘

oj, źle się dzisiaj czuje, bardzo, musiałam zjeść więcej, żeby nie zemdleć, nie wiem co mi jest, chyba potrzebowałam jakiegoś cukru... a wszystko mnie wkurza.....siedzę i oglądam \"moje wielkie greckie wesele\", chyba zaraz zasnę, poza tym mam nauki tyle, że ... o rany...

jestem dopiero teraz ;) wybaczcie ... ale dziś na nic nie miałam czasu ... nawet na jedzenie ;/ zjadłam na śniadanie berliso - 225 kcal ... potem jogurt ten taki upiększający - tj. 175 kcal;)) potem jogurt naturalny - 175 kcal ... ( 575 kcal:( ) iii ... KRZYCZCIE ... bo to wszystko:( nie miałam czasu taka zalatana byłam ... nie ćwiczyłam, ale byłam 45 minut na basenie;) więc to wyrównuje:D teraz idę spać, bo zaraz padnę;) co tydzień postanowilismy z chłopakiem chodzić na basen, jaki on kochany:)) ( dziś stwierdził na basenie że mam idealne ciało - zabawny ! ) ;) Słodziutkich:* Lalunie:)

ee ja ciagle jem, ale chyba przez to, że @ sie zbliza.. ale od dzisiaj postanowilam jesc bardzo duzo białka i warzyw.. w ogole czytalam o diecie białkowej i powiem Wam, ze całkiem mi przypadła do gustu:) w biedronce sa fajne warzywa na patelnie i kupie je w środe to bede miala na 3 dni:D bede jesc duzo serkow wiejskich, owoce tez czasem:) ja juz od dzisiaj nie od środy zaczynam swoj post bez slodyczy!:) i nie juem po 18, pije mnostwo wody, wracam do wrocławia i biore sie porządnie za cwiczenia! jak jest czas bede cwiczyc 2 razy dziennie rano i wieczorem!! buziak😘

na śniadanko zjadłam niecałą 1/3 chudego twarogu białego, troszke buraczków tartych z chrzanem i mała kanapke czarnego z polędwicą:) teraz bede jadła dopiero obiad i nie ma zmiłuj, godzina 13- obiadek!:) albo zupka albo noga z kurczaka- sie zobaczy:) ale raczej zupke wcisne! a jak tam u was po nocy?

Gość yokoshiko
😠😠😠 😡😡wsciekly] wczoraj zamiast tunczyka na kolacje zjadlam frytki:(:(:(pierwszy raz od 1 stycznia:(:(:( ja sie pochlastam:(:(:( do tego wczoraj nie pocwiczylam bo facet mnie szturchnal i jakos tak sie przekrecilam ze kregoslup sie odezwal i do nocy prawie nie moglam sie ruszac,chodzilam zgieta w pol i stekalam z bolu,niech to szlag trafi!!!alez jestem na siebie wsciekla😡😠 dzis mialam pocwiczyc rano to nie bo nie umialam zwlec sie z lozka i dopiero po sniadaniu(kawa z cynamonem i lyzeczka cukru)pokrecilam hulahopem 20 minut,dzis wieczorem chyba zrobie 2 serie moich cwiczen bo juz widze jak tluszczem obrastam za te frytki! teraz IIsniadanie-banan musze policzyc co zjesc bo nie chce dzis przekroczyc. facet mi powiedzial ze skoro jestem na diecie to w weekendy moge zjesc jeden niezdrowy posilek czy przekroczyc troszke kalorie a w tygodniu trzymac sie planu a nie plakac z powodu zachcianki i probowac wymiotowac.juz mysle co sobie wymyslec na post zeby sie ukarac i dac sobie wiecej dyscypliny,macie jakies pomysly?

Gość yokoshiko
dziewczyny ratujcie!!ile kalorii ma rosol z drobiu?na jednej stronie pisza ze 41 na drugiej ze 120 na innej ze 200 ja juz nie iwem... pomozcie

myśle ze w 100 ml kolo 150, ale wiesz to tez zalezy ile kostek rosolowych itd:) nie martw sie tak jeju, nie przezywaj heh:P bez jakiś obsesji:P

Gość yokoshiko
nie nie nie rosolek na udku z kurczaka i z wegeta do smaku zadnych kostek rosolowych