Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokatorka

dwudziestolatki do boju! 10-15kg w dół

Polecane posty

Gość yokoshiko
aha no to woda pozostaje ewentualnie szklanka mleka jesli jest co najwyzej 1,5% ale ja wole wode bo po mleku mialabym wyrzuty sumienia:) co jutro jecie?

Około 800 kcal:) a co, wyjdzie w praniu:D i będę liczyć co jem:D żeby 800 kcal nie przekroczyć

Gość yokoshiko
mala mi ty tak od razu na 800? a mleko mozna rozwodnic pol na pol z woda:) a ja jutro: sniadanko:2 male jajka kromka chleba pelnoziarnistego lyzeczka ketchupu IIsniadanko:srednia pomarancza obiad:lyzka ziemniakow, porcja watrobki podwieczorek: magnez kolacja pol puszki tunczyka w sosie wlasnym +ewentualnie jedna kawa gdzies po sniadaniu

Gość yokoshiko
a perelka a przypomnij czy masz jakies ograniczenie kaloryczne?bo moze za bardzo ci sie waha kalorycznosc w poszczegolne dni i moze jesz produkty o wysokim IG?

yoko TY SPECJALISTKO co ty do mnie wogóle piszesz, jakie IG, jakie wahanie kaloryczności, tak naprawe to nie mam jakiejś granicy (no może też te 1000 czy 800) co za różnica wogóle, jak mam stres to moge cały dzień nie jeśc i nic mi nie ma

Gość yokoshiko
sn: najpozniej 8 IIsn: 10-10.30 obiad:13.00 podw:15.30 kol: 18-18.30

Gość yokoshiko
jaka specjalistka nie przesadzajcie:)po prostu widze co sie dzieje z org i po czym i wyciagam wnioski do tego duzo czytam na ten temat bo chce byc w pszyszlosci dobra matka i nie utuczyc swojego dziecka:P IG to index glikemiczny jak jest wysoki to jest zle bo nie spalamy tluszczu i szybciej jestesmy glodni do tego bol glowy...a roznica 200 kcal przy takich porcjach to jest juz duza roznica i przez to moze bolec glowa

Gość yokoshiko
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah ale jestem ciemna nie mysle juz o tej porze i miesza mi sie przed oczami przeczytalam u ciebie perelka ze mialas 170 kg a teraz masz 55 i chcialam cie opieprzyc ze sie wzorujesz na kims jak sama tak duuuzo schudlas:P:P:Pboziuu zle ze mna hehehehehe

Gość yokoshiko
aha mala mi bo ja tez tak wlasnie bylam na 1000 ale od dzis w sumie na 800 a od jutra jest definitywnie bez przekraczania

Gość yokoshiko
perelka jakbys doprowadzila sie do jakiego stanu? a tak im nizsze IG tym lepiej

Gość yokoshiko
no pa perelka🖐️ ja tez juz pojde bo jeszcze prysznic i male co nieco sportu:P papapapapap🖐️👄❤️🌻

łooo i po ćwiczeniach:) zaraz prysznic i balsamik:) wyglądam juz jak czekoladka;)

Mała Mi.--------> też już wyglądam jak czekoladka, ale jeszcze muszę schudnąć, żeby się sobie podobać:( yokoshiko-------> też mnie wspiera coś niezdrowego, ale też działa;) justAgirl23------> masz podobnie do mnie, mam nadzieje, że będziesz się trzymać:)

he;))) czekoladki ... ja już po prysznicu i w maseczce siedzę;))) mmm kocham tą maseczkę :D no i zaraz balsamik w ruch:P

Gość yokoshiko
ooo moich dziewczynek jeszcze nie ma:( ja juz po sniadanku, niedlugo drugie ale trzeba sie wziac za sprzatanie chyba a tak mi sie nie chce... 🖐️

Gość yokoshiko
a co ciekawego zjadlas bo mi juz czasem pomyslow brakuje

Gość yokoshiko
a ja 240kcal na sniadanie,a na drugie 80

Gość yokoshiko
uuuhh nie cierpie tego:P

hey:) 246 kcal:) robię porządki w szafkach, wiem, że zima się jeszcze nie skończyła, ale wiecie- nie mogę już wyrobić, nie chodzę w tych ubraniach niektórych a trzymam je jakby to był jakiś skarb:/ muszę zrobić miejsce dla nowych, jak już schudnę;) a jak schudnę to będę nadal tutaj pisać:)

Gość yokoshiko
powiedzcie mi dziewczyny jak to jest szukam ile ma lcal spaghetti bolonskie i znalazlam ze 800 kcal! lub od 600-1000 no a jak sobie policzylam porcje biorac sos mieso i makaron osobno to wyszlo mi 320 wiec jak to jest bo ja juz nie wiem?jak moze byc az tak wielka roznica?