Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyred24

Domowe sposoby na upiększanie siebie !

Polecane posty

Witam! Chciałabym aby to było miejsce dla kobiet jak również mężczyzn, w którym proponowalibyśmy/przedstawialibyśmy własne sposoby na upiększanie swojego ciała, ciała, jakie mamy. Wszystkie kobiety i mężczyźni, szczupłe/przy tuszy, wysokie/niskie, blondynki/rude/brunetki, bez względu na wiek i \\\"rozmiar\\\" zapraszam do udziału w dyskusji. Autorka najciekawszego pomysłu otrzyma odemnie prezent: zestaw dwóch kosmetyków L\\\'OREAL, balsam do Ciała i żel wyszczuplający PERFECT SLIM. Oto moje propozycje: -raz na tydzień robie peeling twarzy z kawy. Kawa + krem nawilżający, masuję i zmywam, poprawia to koloryt skóry. - dwa razy w tygodniu peeling całego ciała. Cukier + balsam, masuję i zmywam, następnie myje się żelem pod prysznic, osuszam, i nacieram tym samym balsamem. - kości policzkowe uwydatniam smarujące je kremem brązującym do twarzy, przy makijażu poprawiam pędzlem z ciemniejszym pudrem. - raz na jakiś czas myję włosy szarym mydłem, są piękne i błyszczące wbrew pozorom. - miejsca intymne myję również szarym mydłem, z tego powodu nigdy nie miałam żadnych problemów. - o dłonie dbam nakładając na nie wieczorem grubą warstę kremu nivea i zakładając gumowe rękawiczki, ze stopami robię tak samo, tylko z grubą skarpetą. - na co dzień noszę gorset aby moja sylwetka nabrała kształtów \\\"klepsydry\\\" Nie przypominam sobie niczego więcej, zapraszam do udziału w dyskusji! To naprawdę może się nam przydać! :) Pozdrawiam!:)

to moze ja cos dorzuce.. szczotkowanie ciala po kapieli + balsam po wycieranie szyi po kapieli recznikiem kierunkiem do gory (przeciwdzialamy grawitacji) :D to samo z nakladaniem kremu picie wylacznie zielonej herbaty bez cukru (moze byc smakowa) i wody :) co do tych gumowych rekawiczek to dziala?? wiem ze nalezy zakladac bawelniane.. jakie te gumowe?

Szczotkowanie ciała? Na czym to polega ? Rękawiczki np. takie od farby do włosów i na to rękawiczki bawełniane :). Na stopy nakładam jednorazówki i grube skarpety. Piękny efekt!

ja szczotkuje cialo szczotka z naturalnego wlosia (jej przeznaczenie jest do mycia plecow) poprawia krazenie i jedrnosc skory :) oczywiscie w kierunku pod wlos.. wszystkie domowe zabiegi robimy wbrew grawitacji :)

Gość Do zlotego....
To jakie sa te twoje rady warte funta klakow?