Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykoncze sie psycznie

przeczytalam wiadomosc do mojego faceta

Polecane posty

od jego kumpeli, ze nie ma nikomu mówic ale ona za nim czasami tęskni. nachalna dziwka, wiem na milion procent, ze nigdy z soba nie byli a on by jej nie tknął bo pasztet jest i do tego głupia ja but. nie jest lubiana w towarzystwie. ona ma faceta i dzieci a takie teksty wypisuje do mojego kuźwa męża. chamówa na maksa, jestem wsciekła.

Gość M jak Marcepan
uhuhu- czasami takie glupie jak but pasztety potrafia rozbic niejedno małzenstwo:) Moze dlatego,ze sa takie beznadziejne tylko w oczach zdradzanych zon;)

czasami takie glupie jak but pasztety potrafia rozbic niejedno małzenstwo Moze dlatego,ze sa takie beznadziejne tylko w oczach zdradzanych zon nie, to nie one rozbijaja, tylko ci mezowie, co to dla nich to taki glupi pasztet ;-)

Gość odpisz jej na tego smsa
powiedz że pokażesz go jej mężowi

ona na prawdę nie jest lubiana. to nie moja opinia nawet bo dobrze jej nie znam. Mój małżonek jej nie lubi bo jest natrętna, głupia, i wogóle jakaś dziwna. Zresztą sam ki kiedys powiedział, ze ona do niego wypisuje i obawia się , że ma na niego ochote. On się jej brzydzi. kiedys jak juz prawie zasypialismy to przyszedł sms, od niej oczywiscie, było późno w nocy. i pisala, ze smutno jej bez niego bo akurat siedziala w knajpie i nie miala z kim gadac. bo nikt nigdy nie chce z nia gadac. jak cale towarzystwo siedzi przy stoliku a ona podchodzi to ekipa przestaje rozmawiac i rozchodzi sie po kątach. ona cos z głowa chyba ma. a mi tylko ciśnienie podnosi pizda jedna !!

Zresztą sam ki kiedys powiedział, ze ona do niego wypisuje i obawia się , że ma na niego ochote. On się jej brzydzi. kiedys jak juz prawie zasypialismy to przyszedł sms, od niej oczywiscie, było późno w nocy. i pisala, ze smutno jej bez niego ha ha ha widze, ze mamy tutaj do czynienia z pelikanem krolewskim

Gość M jak Marcepan
Skoro jest taka do d**py to co sie przejmujesz??? kolo mojego faceta, tez takie latają i szczerze mowiac mam to w nosie- czasami nawet mnie bawi taka sytuCJA. Oczywiscie wszystko to,jezeli NAPRAWDE jest pasztetem.

Gość Moj ex maz nazywal przy mnie
swoja kochanke, cytuje "rozjechana przez ciaze cipa". Co nie przeszkodzilo mu uzywac jej bardziej. Sprytny ten Twoj :) mysle, ze ona mu sie podoba, pewnie z nia sypia - no bo niby za czym ona ma tesknic?

Gość zmanierrowana
autorko czy ty jestes psem strozujacym a twoj facet dobytkiem?

Gość zmanierrowana
a ja bym chwycila za telefon i zadzwonila do niej... co ona sobie wyobraza. Jeszcze bym z facetem jej pogadala. :D:D:D pewnie powiedz, ze to twoj facet i nie ma prawa robic nic bez twojej zgody i nikt nie ma prawa nic do niego czuc bez twojej zgody niech sobie czuje miete do swojego meza tak jej powiedz niech wie!!!

Gość wykoncze sie psychicznie
na pewno z nia nie sypia. tego jestem pewna na bank. generalnie nie przejmuje sie takimi głupotami ale jak mozna pisac do faceta takie rzeczy wiedząc, ze jest on w związku. oni ostatnio widzieli sie w zeszłym roku w czerwcu chyba i to jeszcze ja tez tam byłam !!! ona ma jakiegos faceta i dwójke dzieci. uwierzcie mi brzydka jest jak pasztet.

Gość M jak Marcepan
gdybys byla pewna tego co piszesz, to nie szukałabys opinii na forum, tylko odlozyla telefon i wrocila do swoich spraw.

na pewno z nia nie sypia. tego jestem pewna na bank. generalnie nie przejmuje sie takimi głupotami ale jak mozna pisac do faceta takie rzeczy wiedząc, ze jest on w związku. oni ostatnio widzieli sie w zeszłym roku w czerwcu chyba i to jeszcze ja tez tam byłam !!! ona ma jakiegos faceta i dwójke dzieci. uwierzcie mi brzydka jest jak pasztet. sila tych argumentow powalila mnie na lopatki

Gość zmanierrowana
uwierzcie mi brzydka jest jak pasztet a moim zdaniem pasztet jest apetyczny dodajesz bagietke i jedziesz :)

Gość wykoncze sie psychicznie
... wlasciwie to ubolewam nad jej głupota .... a swojego faceta jestem pewna jak nigdy dotad !!!

Gość zmanierrowana
na przyklad taki pasztecik francuski palce lizac :D:D:D

Gość zmanierrowana
uwierzcie mi brzydka jest jak pasztet i good for you wyslij jej kartke z podziekowaniami i kupon na weekend w spa

\"a swojego faceta jestem pewna jak nigdy dotad !!!\" i dlatego właśnie tutaj siedzisz żaląc się na \"paszteta\". Chyba, że wyolbrzymiasz tego sms\'a do granic możliwości (tak też się zdarza w przypływie emocji).

wykoncze sie psychicznie " na pewno z nia nie sypia. tego jestem pewna na bank. generalnie nie przejmuje sie takimi głupotami ...." "...dzieci. uwierzcie mi brzydka jest jak pasztet " jasne w ogole sie tym nie przejmujesz.. generalnie lata ci to prawda? powtorz sobie jeszcze ze 100 razy, że ona jest pasztetem... to ci pomoze.. z cala pewnoscia;):) ale mam jedno pytanie czemu sa winne te biedne pasztety? ja bardzo lubie ... francuski drobiowy.. mniamusny:):D