Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barwy Barwy Barwy

Chcę pojechać na wycieczkę zagranicę za ok.1000 zł...Czy to realne?

Polecane posty

Gość Barwy Barwy Barwy

Może macie namiary na jakąś ciekawą,niedrogą ofertę? Jakie miejca polecacie?

1000 zl? no to ciężko... ewentualnie 7 dni (albo mnie) lub bez wyzywienia. Jest jeszcze jeden sposob... Chorwacja z własnym dojazdem i samemu znależć apartament (cena sprzed 3 lat 40euro za dobe 4 osobowy nad samym mozem) nie wiem czy sie teraz cos zmienilo... Chyba tylko tyle, ze euro poszlo do góry...:) Możesz też na allegro poszukac z last minute.

Gość Barwy Barwy Barwy
Tydzień w zupełności mi wystarczy. Ale własny dojazd to już nie przejdzie. Wolałabym też wyżywienie (niepełne oczywiście,bo o all incslusive mogę sobie pomarzyć :p )

A kiedy chcesz jechać? Jak ma sie szczescie i mocne nerwy to mozna. Ja byłam w czerwcu w Turcji za 699/tydz 3*all. Jesli ta cena która podałas jest bez kieszonkowego to na Turcję w maju/czerwcu mozesz liczyć, ale z lasta.

Gość Barwy Barwy Barwy
Bez kieszonkowego,bez :) Miałam na myśli koszt podróży,zakwaterowanie i skromne jedzenie. Zdaję sobie sprawę,że trzeba szukać tylko w lastach. Mam możliwość wyjazdu tylko do połowy maja,potem jestem uziemiona w Polsce

Do połowy maja to spokojnie Turcja z lasta. Obserwuj oferty GTI i Jet Touristic. Mają dobre lasty.

Do połowy maja to spokojnie Turcja z lasta. Obserwuj oferty GTI i Jet Touristic. Mają dobre lasty.

Gość Barwy Barwy Barwy
Dzięki :)