Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkkkkk

dlaczego jak pokaze facetowi ze mi zalezy to on juz nie chce mnie

Polecane posty

Gość smutasekkkkkkk

wiele razy mialam taka sytuacje afcet pokazywal ze mu zalezy dawal zankipodrywal a ja jak odwzajemnilam te uczucia to on juz nie chcial:O dziwne...i wcale nie pokazywalam tego od razu po jakims zcasie

Gość gimikiss
fakt tak czasem jest ja sie tez boje pokazac ze mi bardzo zalezy, trzymam dystans

Gość smutasekkkkkkk
ja mam tak ze jak tzrymam dystans to lataja za mna a jak dam jakis znak to zaarz wycofuja sie mialam tak wiele razy:O

Gość gimikiss
wydaje mi sie, ze ONI lubia laski niedostepne. im bardziej tym wieksze maja wyzwanie. a jesli im dasz sygnal, ze sie tez zainteresowalas ONi leca szukac innej niedostepnej. hehe tak mi przyszlo teraz do glowy...

Gość smutasekkkkkkk
patrzyl sie maslanymi oczami wypytywal o mnie kolezanka mowiac ze mu sie podobam i ze chcialby sprobowac spotkania imprezy pocalunki..

Gość bo z nimi dziewczyny
trzeba tak jak oni z nami :) wyprobowane i dziala :) najlepiej to nakrecic sobie kilku, wtedy nie skupiacie sie na jednym :) olewanko oni to uwielbiaja, zjebka kiedy trzeba, uwodzcie ich tak jak oni nas, rzucajcie tak jak oni nas, miejcie humory i badzcie nieprzewidywalne tak jak oni :) ja taka jestem, jakos niespecjalnie sie przejmuje co pomysli ten czy tamten, olewam a oni sami nalegaja. Jednego juz zwodze od listopada (wtedy bylo nasze ostatnie spotkanie i mnie sie juz odwidzialo), innego od wrzesnia i zakochani sa po uszy :D dodam ze sa to bardzo przystojni faceci :D nie chwale sie po prostu ide za rada mojego przyjaciela, ktory powiedzial, ze facetow trzeba traktowac tak jak oni kobiety :)

Gość smutasekkkkkkk
ale ja zgrywalam niedostepna dosc dlugoczasami nawet 6mc! a pozniej jak dalam znak ze mi zalezy to nara:(

Gość gimikiss
kurde dziwne troche. moze jacys sa nieteges heheh :)

no i jak juz sie na prawde zainteresujecie to dajcie im to odczuc ale absolutnie niech nie stana sie pewni siebie :) napiszcie mile slowo a potem "olejcie", potem znow pokazcie jak zatesknilyscie i znow olewka :) sprobujcie no i przede wszystkim miejcie swoje zycie i nie wieszajcie sie nogawki faceta :)

Gość fdgf
6 miesiecy? Widocznie za krotko. Nastepnym razem poczekaj kilka lat, tak z 5-7, albo i dluzej, tak do 10-ciu. Wtedy bedzie wszystko dobrze.

Gość smutasekkkkkkk
wiesz ja jak pokazalam to dostalam kopa od kazdego a pozniej widze ze ma inna;(

Gość smutasekkkkkkk
6 mc latal jak pies za mna wszystko robil pomagal kazdy widzial ze mu sie podobam koledzy zauwazyli ze jak ja sie pojawiam on staje sie lagodny hehe a jak pokazaalm delikatnie to ..:(

eeeeee nie przejmuj sie :) nie ten to bedzie inny :) tego kwiatu pol swiatu :)

bo z nimi dziewczyny ....recepta jak traktowac facetów jest dobra, ale tak naprawdę wszelkie relacje ograniczają się do tego, ze oni biegają, a wy uciekacie. A przecież chodzi o to, żeby mozna było okazać, a mimo tego on nie odejdzie.

Gość smutasekkkkkkk
takich bylo wielu:( jeden byl co wyznal mi milosca ja anwet sie z nim nie pocalowalam naet plakal jak dziecko ale co z tego jak mi sie nie podobal a ci co mi sie podobaja to pozniej widze ze kogos maja mimo iz wczesniej byl jakis flirt miedzy nami:(

smutasek...a co to znaczy delikatnie? No i być może trafiasz na takich, którzy po prostu boja się bliskości i tylko w takim układzie "ucieka to ją gonia" są w stanie funkcjonowac.

Gość Pilot oblatywacz
"bo z nimi dziewczyny " - ona ma rację , to działa, ja jako facet też tak robię, tu miłe słówko, tu olać .....i zawsze interes się kręci, laski piszą , dzwonią , a ja im dozuję kompementy i spotkania. Jest to wspaniały sposób by mieć wianuszek kobiet wokół siebie i czuć się samotnym.

Gość smutasekkkkkkk
npostatnio spodobal mi sie chlopak widzialm jak sie na mnie patrzy a raczej potrafil sie zapatrzec:) zaprosil mnie na jakas imreze do znajomych wypytywal moja najl kolezankeo mnie pytal czy kogos mam bo chcialby byc itd... usmiechnelam sie do niego on podszedl zaczela sie rozmowa..pozniej pocalowalismy sie lekkei mizianko hehe i co? nic:( a tak podobno mu zalezalo kolezanka mowila ze tylko o mnie z nia rozmawial i co? po czasie widze jak caly zcrwony idzie z inna za reke:( i tak zawsze:(

"Jest to wspaniały sposób by mieć wianuszek kobiet wokół siebie i czuć się samotnym. " No właśnie o to mi chodzi.

Gość smutasekkkkkkk
to co maialmz robic od razu wskoczyc do lozka? to nie w moim stylu:( a takie chyba maja najwieksze powodzenie zaczynam sadzic

Gość podsumowując
takie rzeczy robią dla mnie ludzie zarówno kobiety jak i mężczyzni albo niedojrzali emocjonalnie albo z problemami emocjonalnymi, tylko ciekawe do czego to prowadzi???

Dziewczyno, kolezanka Ci powiedziała, ze chłopak coś powiedział koleżance, a Ty już od razu całowanie?! Litości!

Gość julkaaaaaaa1234
bo z nimi dziewczyny...............ale ile tak mozna???a zakochalas sie chociaz rraz Ty?czy nie dopuszczasz do siebie blizej faceetow i tak z nimi ciagle pogrywasz?

Gość smutasekkkkkkk
przeciez to widac jak ktos sie komus podoba ja to widzialam a co calowac sie z kims to jzu zle? przeciez nie rzucialam sie na niego

Gość smutasekkkkkkk
i to nie byl pocalunek usta usta z wepchaniem sobie jezykow:P hehe tylko taki delikatny w szyje podczas tanca i to on mnie pocalowal:P zle?

To, że chłopak na imprezie całuje w szyje nie znaczy, że chce byc z dziewczuną. Ot całuje w szyje, bo ona mu się podoba, a czemu by nie skorzystać. Może pozwoli na więcej? czy to cos złego? Tylko tyle że Ty się wkrecasz, a on sobie idzie dalej...

tak kochalam calym sercem, zycie moglabym kiedys oddac i teraz bylabym martwa :-0 stwierdzilam, ze nie warto...jesli mam sie zakochac to sie zakocham i bede wiedziala ktory to ten