Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina955

Dziewczyny pomożcie chodzi o tampony!!.

Polecane posty

Gość karolina955

A wiec... Mam 14 lat i miesiaczkuje od 8 miesiecy uzywalam juz tamponow ale baaardzo zaadko jak musialam tak naprawde. Moje miesiaczki trwaja 7 dni są juz raczej uregulowane czasem jest roznica 1 dnia czy 2. Mam bardzo obfite zwlaszcza pierwsze 2/3 dni... I dzisiaj w szkole (wczoraj dostalam kolejny okres.) przeciekla mi podpaska!! (uzywam naturelli normal cienkiej) i ja nie czulam ale po wosie ja wstaje a cale krzeslo brudne WE KRWI!!!:O dobrze ze tylko moje qmpele to zobaczyly a nie jakis chlopak albo PANI!! potem ja zalozylam swoja jedna podpaske always classic i moja kolezanka tez mi dala jeszcze jedna i zalozylam dwie podpaski... Naszczescie po spodniach nie bylo widac ze sa brudne z tylu bo mialam czarne... :( Potem siedzialam na czarnych spodenkach od wf-u i husteczkach aby juz krzesel nie ubrudzic... To bylo OKROPNE!!! Co mam zrobić aby jutro mi sie tak nie stalo tym bardziej ze jutro musze isc w jasnych spodniach do szkoly bo te czarne musialam wzucic do prania :( I co zrobić aby juz nie przesiaklo? moze kupic tampony i zalozyc tampon + podpaska ? Ale jakie kupic tampony? Napewno normal... Bo wiekszych nie wloze a mniejsze... przeciekna... O.b pro comfort normal? A moze tampaxy? Albo naturella? Prosze pomozcie mi!

Gość julaa029823
ob pro comfort sa dobre jak masz obfity okres to wymieniaj je po 3 h najlepiej kup dzisiaj wyprobuj w domu co ile musisz wymieniac. A podpaski i tramponu nie radze razem używać bo w tedy nie trudno o zapalenie jakies bo w ogole nie ma przewiewu. Moze używaj tampon+cienka wkladka. Aha jak poczyjesz ze tampon Ci sie wyslizguje to szybko do ubikacji i wymieniaj. W tamponach wlasnie to jest fajne ze czuc jak sa napełnione:) A ta wpadka się nie przejmuj bo założę się że prawie każda miała podobnie. Ja też nawet teraz w szkole średniej:)

Gość tisaneeeee
każda chyba tak miała więc się nie przejmuj :) pamiętaj żeby tampony zmieniać dosyć często (co 2-3h na początku) a potem możesz co więcej