Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnnaaaaa22

nie dziwie sie czasem ze facet zdradza!!

Polecane posty

Gość Onnnnaaaaa22

Mam bardzo dobrego przyjaciela, przystojny, utalentowany,towarzyski, dbający o siebie.Jego zona ubiera sie jak stara baba ( ma35lat), wlosy ma beznadziejne, spi w koszuli nocnej po kolana...i jak tu sie facetowi dziwic ze zdradza? Mowil jej ze nie podoba mu sie jej fryzura czy styl ubioru ale ona wypuscila to drugim uchem...i dlatego od miesiaca jestem jego kochanka :p ;)

Gość Onnnnaaaaa22
pasuje mi że mu z pyty jedzie łoscypkiem. lubie łoscypki.

Gość sdkfjenr
Piszesz, żeby się pochwalić? Ale durna jesteś.

Gość Onnnnaaaaa22
druga wypowiedz to podszyw :p

Gość Onnnnaaaaa22
nie bo nie macie czego. Chcialam tylko napisac do facetow , ze naprawde im sie nie dziwie!:)

Prowokacja, ale i tak nie rozumiem takiego zachowania [w sumie i rzekomego meza, i zony], skoro Ci z kims zle, po co sie z nim meczysz?

Gość rozek kremowy
i z czego sie cieszysz :O zreszta ten koles jakis niepowazny, napewno jak poznal zone nie byla wystawiona laska 24 na dobe, wiec widzial co bierze, chyba ze kazal jej w narzeczenstwie dbac o siebie ona biedna sie starala, ale jej sie z czasem znudzilo i teraz wielkie rozczarowanie

moja kobita nawet dwie nogi ma czyste a ja i tak za przystankem PKSu cus zawsze ukłuje. dyskretnie.

Gość Onnnnaaaaa22
no wlasnie jak ja poznal to dbala jeszcze o siebie ale teraz sie zapuscila:o zmienila styl ubioru i fryzure :o

Hmm, atrakcyjnosc i pozadanie w zwiazku sa bardzo wazne, rozumiem, ale jesli sie czlowiek decyduje na slub, powinno to swiadczyc o tym, ze liczy sie dla niego cos wiecej w wybrance niz modna fryzura i seksowna bielizna. [Ta koszula do kolan mnie powalila, swoja droga]