Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blosoom

jak osiągnąć orgazm łechtaczkowy ??

Polecane posty

Dotykam się, głaszczę, ale chyba robie to nieumiejętnie, bo jeszcze nigdy nie poczułam jakieś przyjemności... jak to robić dokładnie, zeby przezyc rozkosz? Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
sama musisz znalesc punkt taki zeby cie doprowadzil do orgazmu.Probuj w roznych miejscach i w rozny sposob ale pamietaj ze istanieja takze kobiety,ktore nie maja orgazmu lechtaczkowego tylko pochwowoy.ty do nich tez mozesz nalezec.Pozdrawiam

nie współżyje z chłopakiem, ale pieścimy się i on często dość gleboko wsadza palce, czy moglabym w ten sposob osiagnac orgazm pochwowy?? Czy jest to za płytko ? Bo tej przyjemności podczas takich p[ieszczot też nie odczuwam... :(

Gość Orgazmiczna
Musisz sama próbować, nie kieruj się tym, co gdzies wyczytasz. Pieść samą łęchtaczkę, jej okolice, delikatniej, mocniej, itp. Ja odkryłam, że orgazm osiągam przy intensywnych pieszczotach nie samej łechtaczki, ale całej okolicy.

Gość juuyt
spróbój prisznicem... :D polecam... ;p ja i grześ tak zaczynamy nasze igraszki... ;** pozdro...

Gość jukrecja
Jeśli kobieta ma problem z osiągnięciem orgazmu to warto przyjrzeć się dokładnie swojemu ciału jak i psychice. gdzieś musi być problem. Czasami wystarczy zrelaksować się czy użyć odpowiedniego urządzenia. Ostatnio czytałam, że bardzo dobrze pomaga Lady laser, który pełni funkcję biostymulacyjną, polegającą na zwiększeniu wrażliwości łechtaczki, co pozwala kobiecie łatwiej osiągnąć orgazm.