Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala1019

czy ktoś coś miał podobnego co ja Może być to ciąża czy nie??

Polecane posty

Gość mala1019

dziewczyny mam pytanie czy wynik testu może się mylić?? w grudniu pod koniec zrobiłam test ciążowy wyszedł mi pozytywny w styczniu na dzień spodziewanej miesiączki miałam krwawienia czy nawet nie wiem jak to nazwać plamienia byłam u ginekologa jakos 9lutego bo wcześniej nie dałąm rady bo wyjechałam i powiedział że nic nic nie może stwierdzić bo jak dla niego za wcześnie to jest hmm i kazał mi znowu przyjść miejwiecej za 2 tygodnie we wtorek 17 na dzień spodziewanej @ mam znowu plamienia czy to jest możliwa ciąża czy nie?? sadzicie że powinnam iść z tym wcześniej do ginekologa??

pozytywny test swiadczy o ciazy a krwawienie sobie moze byc ..... zrób beta badanie z krwi

takie plamienia w terminie spodziewanych miesiączek są bardzo częste w początkach ciąży. I nie jest to raczej nic groźnego.

Gość jestem_tutaj
kiedy zrobiłaś test i po ilu dniach od spoziewanego zapłodnienia?

raczej nastaw sie na coaze tylko 1 test zrobiłas?

Gość mala1019
sorki pomylilam sie test zrobilam w styczniu hmm cos przed 10 stycznia tak tylko jeden kolo 10-13 dni od spodziewanego zapłodienia

lakarz nie potwierdzil ciazy po miesiacu od testu ? jamialam tak2 razy test pozytywny a pozniej w czasie spodziewanej miesiaczki krwawienie i to bylo wczesne poronienie :( tak wiec zrob jeszcze jeden test jesli bedzie pozytywny jestes w ciazy jesli negatywny niestety :( zycze powodzenia

jestes w ciazy a chcesz byc czy nie ? mimo wszystko gratulszynnnnnn

Gość mala1019
nie niepodtwierdził i nkazał sie zgłosic za 2 tygodnie i powiedział ze zrobi sie usg jak coś. Tak chce być w ciąży.

Gość joojojojj
to rany zrób bete w nie żyj w świętej niepewności...