Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Wybrałam suknię ślubną! Podoba Wam się?

Polecane posty

bosh nienawidzę tego cholernego photoshopa 😭 suknia na zdjęciu z ph przepiękna, a real foto.. no cóż.. gdybym nie widziała tego drugiego zdjęcia powiedziałabym, że mimo, iż ten fason nie podoba mi się za szczególnie, suknia jest ładna. natomiast po real foto.. wygląda zupełnie zwyczajnie, jak sukieneczka na komunię albo dla dziewczyny podającej obrączki.. i nieładnie wygląda na sylwetce Autorko - będziesz musiała zainwestować przed ślubem w air brush - okropnie wygląda taka bladość do śnieżnobiałej sukni ;) tylko tak w sumie nie wiem jakiej rady szukasz? :) " wrozka chrzestna (majta-napisz@o2.pl) jak ja "kocham" takie wredoty na kafe co lubią "podnieść na duchu" ludzi szukających rady" co tu można doradzić..? :)

nie robię nic na pokaz żeby kupować suknię \"nie wiadomo jaką\" żeby być ąę. Gdybym tego chciała ubrałabym czarną suknie i miałabym to jak w banku , że wszyscy by o mnie gadali.

Gość nalon32
ja tez nie przepadam za takim fasonem,ot suknia jak suknia... co do ostatniego postu- alez oczywiscie,ze zalezy ci na pokazaniu autorko, gdyby ci nie zalezalo, to nie pytalabys o opinie na forum tylko kupila pierwsza lepsza..2200 to zreszta nie tak malo, sukienke mozna kupic nawet za 1200 zl...

Gość nalon32
choc w to "dlugie staranie sie " o dziecko przed slubem i w tym wieku !!troche mi sie nie chce wierzyc:)..tak wyglada jakbyscie bali sie,ze sie hajtniecie i ktores okaze sie bezplodne..dziwne to bynajmniej..