Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123i456

czy jestem alkocholiczka?

Polecane posty

Mistrzu, masz pi razy oko lat tyle co ja, dlaczego nie chcesz się przyznać ile?

Gość satanistyczny mistrz wojny
satanistyczny mistrz wojny- wcześniej satanic warmaster- Powity 19.02 1986 r w siódmym kręgu piekielnym.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mistrz, Wodnik? Dobrze myślę? Kurdęęęęęęęę żzzzesz bele, ale mi się niedobrze zrobiło :P

Ramaga- a tobie co??? Czasami ściemnniam że mam więcej, ale tak dla jaj... A co do znaku to chyba 1 dzień zaczyna się znak Ryb ale nie wiem i mnie to nie obchodzi.... W duszy jestem czarną panterą o kolcu skorpiona....

Pracujemy i uczymy się jeszcze. W każdym razie ja. Rocznik 1984. Najlepszy ;)

Taaa jasne :D 89 jest najlepszy :) no dobra 84,86,89 :D - to nie są wymiary modelki, lecz najlepsze roczniki P.S ramagga gdzie się ucyzsz (kierunkek)?

Kurwa nie zaparzę bo się czajnik zepsuł O_O Zjadłam dzisiaj dwa opakowania czekoladek (1212 kcal) i kiełbasę. Miało prawo się zrobić niedobrze.

Gość 123i456
jestem, ale pisanie tu chyba i tak nie ma sensu... wszystkiego naj mistrzuniu :P dzis nie pije, poloze sie normalnie...

A ja edukację mam zakończoną i obecnie nie jestem skrępowany ani pracą ani innymi obowiązkami. No, chyba, że fizjologicznymi.

No mój drogi - grafika, z naciskiem na grafikę komputerową i projektowanie graficzne... Mistrzu, a Ty? Bo Student to zapewne pedagogikę... :P

123i456 z kafeterią pić nie trzeba, wystarczy ją poczytać, tak samo sieczkę w głowie robi :P

Gość 123i456
:D :D

Wiecie co, nie obraźcie się, ale se pójdę bełtnąć do kibelka... O_O

No... Grafika zaje bista... Niektórzy lubią komputery Ja nawet linku nie umiem wkleić (wstyd mi sromotnie)...

Jessst... Jako dziecko chłonąłęm wszelkie nowinki techniczne, teraz.... To już nie ten wiek...:) Poza tym nie jestem gadżeciarzem- komórki np nie miałem nigdy i nie mam WŁASNEJ do tej pory. Najpierw- szpan, jestem nonkonformistą, teraz z przyzwyczajenia.... Nie blefuję......

Jednak za kasę wydaną na dziary, fajki, alkohol, płyty,itd pierdoły nazbierałoby się parę nowych śliczniusich aparacików prosto z salonu. Tylko po cholercię? No dobra, późna pora, mistrz żegna się ze wszystkimi najserdeczniej jak tylko umie. Niech was ukołyszą do snu piekielne dzwony. :) :) :) :)

Kurwa, źle mi :O Mistrzu, zaznaczasz tekst (na przykład adres w przeglądarce) potem CTRL+C a potem okno gdzie chcesz to wkleić klikasz tam i CTRL+V - co to za filozofia...?