Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escape.....

Mąż skąpiec

Polecane posty

Gość sxbqjwbdshjwbs
escape.....OK,dajmy spokoj mezowi,chociaz to On jest sprawca tego Twojego watku. Zapytam,czy Tobie nei jest źle wykorzystywac finansowo rodzicow?Czy Ty nei amsz zamiaru sie usamodzielnic?

Gość escape...
widze ze dyskusja z tobą do niczego nie prowadzi, i tak czytasz to co chcesz nie to co jest napisane i zaprzeczasz sama sobie, lub sam sobie. dziekuję ze poswieciłas swoj cenny czas, a teraz spadaj

Gość co za sytuacja
dlatego najlepiej tak sie dobrac w partnerswie,żeby to kobieta zarządzała pieniedzmi... swoimi i męża... (oczywiście jeżeli kobieta jest gospodarna) no ale wiem,że nie każdy ma tak kolorowo współczuje Tobie tego sknerusa... dla mnie to nie do pomyslenia...

Gość escape...
daje z siebie synkowi to ze z nim jestem , a nie oddaje dziadkom.najwazniejsze jest byc z dzieckiem, nie wiedziałas??

Gość sxbqjwbdshjwbs
escape.....:-) nie chcesz podyskutowac,bo nie jesem osoba ktora gąłszcze Cie po głowce jak wiekszosc tutaj piszacych :-) wytykam Ci Twoje wady do ktorych nie umiesz sie ustosunkowac.Robisz z meza łtra,niewdziecznika,maminsynka a sama nie ejstres kryształowa.Jestem kobeita jakby co.

Gość 989898989898
autorko wogóle nie czytaj tego co pisze tamto cos, zawsze mozna sie do wszystkiego doczepic,. sytuacja jest trudniejsza jakl macie dziecko, odejscie nie jest juz takie oczywiste

Gość sxbqjwbdshjwbs
escape.....:-) sam amam dziecko i wiem co to znaczy macierzynstwo,ale kobietko Ty wykorzystujesz finansowo rodzicow.Co innego nie pracowac i byc na utrzymaniu meza,a co innego dalej pozostawac na utrzymaniu rodzicow.Ty nie masz ambicji tak postrepowac.

Gość sxbqjwbdshjwbs
escape.....jestes z dzieckiem :-) a duzo czasu spedzasz przed komputerem ;-)

Gość gshjjztktkgt
boze jak niektore dupy sa zawistne i przesiakniete jadem ! tylko zazdrosc nic wiecej ! I nie mow jej kiedy ma siedziec przed kompem, a kiedy nie ! masz bachora to wypylaj do niego i sie nim zajmuj, a nie gadasz o innych ! co za tepa laska !

Gość gshjjztktkgt
do bylo do tej na : sxb...

Gość sxbqjwbdshjwbs
gshjjztktkgt a czego ja mam zazdroscic autorce:-) Sama ne pracuję,maz zarabia,ale w zyciu nie przyszłoby mi wykorzystywac rodzicow i do tego narzekac jeszcze na meza.

Gość sxbqjwbdshjwbs
gshjjztktkgt :-) a nie musze wypieprzac do swojego bachora,bo moj bachor juz duzy i teraz zajmuje sie nim Jego dziewczyna :-)

Gość sxbqjwbdshjwbs
Zauwazyłam juz po raz ktorys,ze na forum panuje solidarnosc jajnikow:-) Nie umiecie krytycznie spojrzec na takie autorki jak np.P.escape....

Gość escape...
nie zajmuje sie teraz synkiem bo jest w przedszkolu wiec mogę posiedziec przed kompem.nie wykorzystuje rodziców, jak pisałam wczesniej wyreczam ich w prowadzeniu domu za to wszystko co dla mnie robią, piore , sprzatam , gotuję, piore i prasuje, a takze kupuje jedzenie. moze i wiecej wydają na rachunki ale robię co mogę i dwdzieczam sie jak moge.dzieki temu jak wracają z pracy mają obiad i nie muszą nic juz robic. ciekawe czy nie narzekałabys na męża który całą wypłatę zostawia sobie w portfelu, a tobie nawet na obiad nie da. oczywiscie ze nie jestem kryształowa, nikt nie jest

Gość escape...
wytykasz mi moje wady??? narzekanie na męża to nie jest wada innych moich wad nie mozesz znac, bo niby jak moją wadą jest to ze nie moge znalezc pracy, moze za słabo sie staram, moze ...ja uwazam ze robie co moge zeby znalezc bo wcale nie jest mi fajnie siedziec w domu, ale na siłe nigdzie nie zatrudnie się