Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igtimowisdupasra

zrób mi to,proszę!

Polecane posty

Gość igtimowisdupasra

chcę żeby mnie ktoś tak posunął ,żewbym się darła w niebogłosy

Gość lubię ludzi
nie marzenie, trzeba tylko znaleźć dobrego faceta ;P

Gość Nigtfever_ON
Choć do mnie mała... i bądź grzeczna i posłusza... w przeciwnym wypadku posłuszeństwo wymuszę... i przekonasz się do czego służysz...

Choć do mnie mała... i bądź grzeczna i posłusza... w przeciwnym wypadku posłuszeństwo wymuszę... i przekonasz się do czego służysz...

wyobraźnię ruda? przyjdziesz do mnie na czworakach... tak jak zawsze chciałaś przyjść... i poruszę nie tylko twoją wyobraźnię ale ciało.... ... i duszę...

Gość ekstrakochanek
Przyjdź! Nie będzie bolało... ...gdy ze skóry obedrę Twe ciało gdy będę nacinał Twe tkanki wydasz z siebie westchnienia kochanki

... już przyśpieszył oddech... nawet nie czujesz, ze robi ci sie sucho w gardle... w gardle otulonym smukłą szyją, która czeka na moje dłonie... na dłonie, które założą na nią obrożę...

mmm ... co ryzykuję? co zyskuję? co proponujesz? kusisz ... uważaj an słowa, rude pamiętliwe ... i mściwe !

rude też gorące... i drapieżne... ryzykujesz uzależnienie, ból, łzy, podniecenie, rozkosz, ekstazę... co zyskujesz...? ... uzależnienie, ból, łzy, podniecenie, rozkosz, ekstazę...

Gość lubię ludzi
mmmm ^^Nightfever_ON możesz mówić dalej....

obok drapieżności obecna jest jeszcze odwaga obiecujesz, mamisz, proponujesz ... straszysz? czy ... przyjmuję wyzwanie !

uzależnienie, ból, łzy, podniecenie, rozkosz, ekstazę ... odpłacam zwykle tym samym, z nawiązką .

Gość To se ja piszę
Ot qrwa jacy faceci,jak jeden figo-fago,jedna ręka na klawiszach druga w majtach i konia walą,trzepigruchy.

mam nadzięję ruda... mam nadzieję... jesteś silna... silna kobieta na kolanach... z pazurem i błyskiem i nteligencji w oku.. to jest to...

Gość byk w piwnicy
'...to jest to co kocham najbardziej ruda...' czuje sie jakbym sluchala wieczoranych wyznan Krztofa alkoholika emitowanych w niedziele na antenie antyradia :D:D:D

wiedzieć to widzieć czuć to doznać pozwól mi poznać, pozwól mi poczuć ...

Twój władczy ton działa hipnotyzująco nie śmiem prosić wezmę to, co dasz oddam to, czego chcesz

uważaj z tym posuwaniem bo faktycznie będziesz się darła.. ale w pół.. aż do pępka:o

Gość byk w piwnicy
' Twój władczy ton działa hipnotyzująco' kurwa wez koles mow glosniej bo ja nic nie slysze :o a moze bez bym sie zhipnotyzowala :D:o