Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bożena 34

temat ciąża????

Polecane posty

Gość bożena 34

witam wszystkich mam taki problem a mianowicie mam załozona spirale i teraz jest termin miesiączki a mam tylko plamienia czasem brązowe zcasem lekko z krwia i to trwa juz 4 dni czy jest to sytuacja normalna czy ryzyko ciązy

Gość bożena 34
moze ktos mi coś doradzic

Bywają przypadki, że kobieta zachodzi w ciążę, ponieważ np. spirala się przesunie. Takie przypadki nie zdarzają się jakoś super rzadko. Być może zostaniesz mamą :)

Bożena 34 zrób test i wszystkiego się dowiesz. A miałaś zwasze regularny okres ? Na przesuniecie się okresu wpływa wiele czynników, a plamienia czasem są początkiem okresu. Ja np. w jednym miesiącu gdy miałam dostać okres dostawałam plamienia, a okres występowałam dopiero miesiąc później.

Gość bożena34
mam spirale dopiero od stycznia pierwsza miesiaczke po załozeniu dostałam normalnie a teraz czas na druga i tak naprawde zaczynam juz panikowac po tamtej miesiaczce byłam na kontroli i wszystko było oki wiec chyba musze zrobic test

Gość bożena 34
dziś robie test a moze jutro rano bedzie bardziej wiarygodny

Gość bożena 34
tak 34

Gość bożena 34
no a ja nie stosowałam dodatkowego zabezpieczenia bo lekarz powiedziała ze nietrzeba

Gość ankaskakanka24
lepiej zrób test rano , jest bardziej wiarygodny

Gość bożena 34
tak mam syna ma 10 lat jestem po rozwodzie i jestem z kims szczerze to narazie nie planowalismy dziecka

Nie martw się. Najwyżej zostaniecie szczęśliwymi rodzicami. Powiem Ci, że bycie jedynakiem jest strasznie nudne ( wiem, bo sama jestem jedynaczką ). Mimo iż między Twoimi dziećmi byłaby spora różnica wieku to i tak rodzeństwo to coś cudownego :) i Twój syn już spokojnie mógłby Ci pomagać. Pamiętaj, że mimo wszystko lepiej stosować dodatkowe zabezpieczenie w dni płodne, choć dla własnego spokoju :)

Gość bożena 34
tak ja to wszystko rozumiem ale moj facet patrze ze cos niezbyt jest z tego powodu szczesliwy moze temu ze jest kawalerem ze jest młodszy odemnie ale cóz co ma byc to bedzie

przeczytaj książkę \"od złudzenia do prawdy- Gloria Polo\" na allegro tylko 4,8 zł kosztuje + koszt przesyłki może dzięki tej książce usuniesz spiralę która powoduje..... przeczytaj sama \"co \" w tej książce

przeczytaj książkę "od złudzenia do prawdy- Gloria Polo" na allegro tylko 4,8 zł kosztuje + koszt przesyłki może dzięki tej książce usuniesz spiralę która powoduje..... przeczytaj sama "co " w tej książce

nie rozumiem dlaczego piszecie kobiecie która ma spiralę, że może zostać szczęśliwym rodzicem. Jak płód ma się szczęśliwie rozwijać w macicy ze spiralą???

Gość bożena 34
dziewczyny pytam Was bo naprawde nie wiem o tym zabezpieczeniu zbyt wiele czemu podjełam decyzje o załozeniu spirali nie bede pisac

Gość ankaskakanka24
czytałam gdzies , ze podczas usuwania spirali w czasie ciązy często dochodzi do poronienia. nie wiem na ile jest to prawda

przyczyn krwawienia moze byc mnostwo, a ewentualna ciaza to tylko jedna z wielu. Moze to wynik stanu zapalnego spowodowanego spiralą?

Gość bożena 34
jutro rano zrobie test i zobaczymy co bedzie

Gość bozena 34
nie robiłam testu w sobote zaczełam krwawic krwawienie jest spore ze skrzepami wiec chyba moge wykluczyc ciąże jak myslicie

Gość bozena 34
jak jest waszym zdaniem