Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrowa090

mój chłopak mnie nie chwali

Polecane posty

Gość lukrowa090

zawsze kiedy wieczorem przyjezdza do mnie mój chłopak przygotowuje cos do jedzenia, nieraz są to zwykłe kanapki, czy kiełbaski na gorąco. ale nieraz kiedy mam więcej czasu robie wcześniej coś specjalnego ostatnio np zrobiłam szaszłyki z piersi i warzyw do tego sos słodko-kwaśny a na deser karpatke. kurcze ja się tyle naszykowałam nastarałam a on zjadł podziękował i tyle. zrobiło mi się smutno mógł chodziaż powiedzieć ze było pyszne czy coś a on nic.

Gość paliska809....
kobito przyzwyczajaj sie oni mysla ze robienie zarełka dla nich to nasz obowiązek

Gość dokladnie kobitko
czego Ty oczekujesz ze Cie jak male dziecko bedzie chwalil i glaskal po glowie jak sie bardziej postarasz?? Witaj w doroslym zyciu...

Gość lukrowa090
i nie chodzi o to zeby mnie wychwalal nad niebiosa ze dałam mu jesc. poprostu nie docenia ze robie cos specjalnie dla niego

No,faceci rzadko są skorzy do chwalenia. Od czasu do czasu coś się jednak im wymknie. A nie próbowałaś sama zadać pytania: I jak Ci smakowało?

Gość lukrowa090
przeciez tłumacze ze nie o to mi chodzi. wam nie jest miło jak mąż po zjedzonym posiłku powie "dziękuje było pyszne" ?

Rozpuściłaś chłopa, i tyle. Ja nie gotuję w ogóle, więc jeśli uda mi się ugotować herbatę i nie spalić przy tym czajnika, już słyszę zachwyty, że pyszna :D :D :D

kurw.. ja chwaliłem swoją dziewczyne za jedzenie ... zerwała ze mna , wiec nie będę nikogo za żarcie chwalił:P

Gość lukrowa090
to było do dokładnie kobito ladyja- kiedys pytałam "smakowalo" odpowiadał tak albo kiwal glowa ze tak ale teraz juz nie pytam

przestan mu gotowac, szykowac i podsuwac smakolyki pod nosek. poczekaj az sam cos zaproponuje a jak spyta czy jest cos do jedzenia to mu powiedz ze nie szykowałas niczego bo odnioslas wrazenie, ze twoja kuchnia mu nie smakuje bo zjada bez slowa :D

Jeśli znacie się długo,wiesz,ze możesz z nim szczerze porozmawiać,to poprostu mu powiedz,że się starasz i,że czasem chciałabyś usłyszeć miłe słowo z jego strony. A czy Ty go chwalisz?

Gość malaaaaaa
ja nie wiem ale jak ja swojemu emzowi za kawalerki gotowalam czy nawte glupie kanapki robilam to zawsze slyszalam 'kochanie pyszne te kanpeczki, pewnie z miloscia robilas' i teraz jest tak samo zawsze mowi ze pyszne i wogule 'ooo kcohanie postaralas sie' cokolwiek.... Faceci powinni wiedziec ze takie pochwaly sprawiaja ez nastepnym razem gotujemy chetniej....

Gość lukrowa090
chcialam tylko zaznaczyć ze mam 19 lat i nie mieszkamy razem on nigdy dla mnie nic nie przygotował do jedzenia ale np niedawno naprawil mi zamek w kurtce i chwalilam go powiedziałam cos w stylu "moja złota rączka. co ja bym bez ciebie zrobila" kurcze 3 słowa a kazdego ucieszą. niestety jego na to nie stać

Gość lukrowa090
własnie małaaaaa o to mi chodzi. ja lubie dla niego gotowac i nie wymagam nie wiadomo czego ale miło by mi było kiedy by mnie pochwalił

a wychodzicie cos razem zjesc ? czy temat jedzenia dla niego nie istnieje ..... :D ?

Gość jestes gupia

Gość lukrowa090
wychodzimy nie raz i owszem wtedy on płaci. ale tu nie chodzi o pieniądze

Gość bulu ublu u
witaj w doroslym zyciu? moj jest dorosły i za zykle kanapki mowi cos milego to zalezy od faceta:)

tu chodzi o szacunek do tego ze cos dla niego zrobiłas :D

Gość aaaasia
imoen hehehe rozbawilas mnie:):):) bardzo mi sie podoba twoje podejscie. Rozpuscilas chlopaka i tyle. Przyzwyczailas do tego, ze to normalne, ze zawsze ma cos do jedzenia. Nie rob nic przez dluzszy czas, nie podaj nawet herbaty, a zobaczysz, ze zacznie prosic i dziekowac. Wez na przeczekanie:) A swoja droga po jaka cholere tak facetom nadskakiwac???????

Gość lukrowa090
no własnie yeez. przeciez nie jestem jego zona nie musze mu gotować. ostatnio pół dnia mu szykowałam to jedzenie zeby było mu miło. wogole ja czesto robie cos dobrego czy słodkiego jakis tam budyn czy galaretke z owocami i moze to mój błąd bo go przyzwyczajam

Gość dlatego bo boicie sie byc same
:D🖐️

Gość kissandlove
wiesz co przez kilka dni stawiaj paluszki i herbate... moze da mu to do myslenia

:D no właśnie nie jesteś ani zoną ani mamusią - nie musisz mu matkowac a ja jestem zoną i mamusia i moi panowie zawsze mnie chwalą. musisz go tego nauczyc skoro w domu go nikt nie nauczył wyrazania szcunku gdy cos dla niego robi :D jestes na dobrej drodze - pogadaj z nim poprostu

Gość wwrrr
"przestan mu gotowac, szykowac i podsuwac smakolyki pod nosek. poczekaj az sam cos zaproponuje a jak spyta czy jest cos do jedzenia to mu powiedz ze nie szykowałas niczego bo odnioslas wrazenie, ze twoja kuchnia mu nie smakuje bo zjada bez slowa" to sie nazywa dorosle podejscie 🖐️ [gdyby mi facet powiedzial: 'kochanie pyszne te kanpeczki, pewnie z miloscia robilas', chyba bym pekla ze smiechu...]

Gość lukrowa090
ale co mam mu powiedziec zobacz przygotowałam dla ciebie kolacje pochwal mnie za to, nie wiem a moze mu nie smakuje to nie chwali

przeczytaj moj pierwszy wpis tam ci wyjasniłam .zrob tak i czekaj spokojnie . czy ty musisz ze tak powiem " wychodzic przed orkiestre". poczekaj az facet sam wyrazi swoja potrzebe a nie z taca latasz i oczekujesz pochwał. a tak stworzysz odpowiedni klimat do rozmowy na temat ktory dla ciebie jest problemem :D

Gość lukrowa090
tylko za ja juz upieklam na dzisiaj sernik... a nieraz jest tak ze przychodzi do mnie robie mu kawe i pytam zrobiłam ciasto chcesz? a on mówi ze nie

Gość wisienkaa
masz niestety zadatki na cierpietnice...wspolczuje. Starasz sie, wysilasz sie, chcesz za to pochwal, ale ich nie ma i nie bedzie. Madrosc polega na wyciaganiu wnioskow. Szkoda mi ciebie

Gość kissandlove
to ci mowie kobiet daj mu herbate i paluszki nie staraj sie nic a nic a ciasto zjedz sama...