Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27-letnia dziewica

Chłopak zostawił mnie bo jestem dziewicą

Polecane posty

"prawiczek4life, od prawictwa ci się we łbie poyebało, czy dziewictwo wali cię po mózgu, żeś taki uprzejmy, koniotłuku." Twoje epitety robia na mnie tak ogromne wrazenie jak zeszloroczny snieg....wiec sobie odpusc bo nic nie wskorasz 😴

Gość summer time
Chłopy szable w dłoń i walczcie! :)

\"Z wieczora pewnie bedzie nalot PRAWICZKóW na topa \" Kolejny klon zawsze szczery... Prawiczek ja sie juz przyzwyczaiłem do takich textów :) Kim ja tu juz nie byłem ? Nawet jedna taka panna oskarzyła mnie kiedys ze sciemniam w temacie sexu i ze jestem 30 letnim prawikiem :P Kaffe mnie juz nie dziwi :D A ze sie zleca ? No cóz wieczór jeszcze nie nastał .... A mamy juz pierwszego :D Do 22.00 gwarantuje ze wysyp podgrzybków prawiczków sie znacznie zwiekszy :P

ludzie dajcie spokój is zanujcie innych ludzi, kundle z wsi pouciekały i z inernrtu oborę robią

Gość uszkoooooo
tzreba bylo nic nie mowic ja mam 26 i tez nie powiem:P

Gość abecadło z pieca spadło0000
Tu na forum każdy pokazuje jaki to hojrak z niego, a w rzeczywistości jest niesmiałym facetem, nie umiejacym nawet zagadać do dziewczyny.

Gość 27-letnia dziewica
co to za kłótnia? Dziękuję niektórym za miłe słowa.

"No cóz wieczór jeszcze nie nastał .... A mamy juz pierwszego Do 22.00 gwarantuje ze wysyp podgrzybków prawiczków sie znacznie zwiekszy " Nie wiem czy zauwazyles " twarzo o wielu nickach" ale slowem sie nie wypowiedzialem na temat samego topica..i nie namierzam :O😴

Prawiczek ..to daje ci jakies góra 2 godziny :P A jesli nawet nie zamienisz słowa w temacie .. to wiedz ze inni sie zleca i cie wyrecza :D

Gość tomaszowaty
Mi też wydaje się, że nie jest Ciebie wart. Tak, jak już ktoś napisał nie chodzi o błonę, ale o podejście do sexu.

Gość katalinka
uszkoooooo a myślisz, że facet się nie domysli? przecież możesz mieć bardzo ciasne wejście i będzie ból już przy samym wkłądaniu penisa, no a potem jeszcze błonka, krew, ból, będziesz stękać. Na pewno zauważy. Autorko głowa do góry, trzeba powiedzieć że miałaś dużo szczęścia i hujem okazał się kjuż na początku związku. prawiczek po kiego huja tu wchodzisz skoro nie zamierzasz się wypowiedziec w temacie, zaśmiecasz tylko topik autorce!

"Prawiczek ..to daje ci jakies góra 2 godziny A jesli nawet nie zamienisz słowa w temacie .. to wiedz ze inni sie zleca i cie wyrecza" To bardziej daj te 2 h Kropce :O.. a co mnie inne prawiki obchodza? :O nie widze zadnego zwiazku

jestem już teraz dorosłym nawet bardzo facetem, miałem też 20 lat. ale trzeba mieć nayebane we łbie, by deklarować się jako prawiczek. Czy to ma znaczyć, że z litości jaka dziewucha da poruchać takiem pierdole, co tylko konia wali aż mu łeb odskakuje Człowieku prawiczku daj sobie spokój bo śmieszny jesteś nieboraku. :P

Dla was słowa klucze sa jak sucha buła dla dzikich gołębi :D gdzie słowo klucz to dziewica ewentualnie błona & hymen :P

Gość uszkoooooo
jak zauwazy to trudno:P ale licze na to ze bedzie wszystko ok i sie nie zorientuje tak tez sie zdarza:) poza tym zapalilabym sie ze wstydu gdybym musiala mu to powiedziec przed soba sie tego stydze nawet:O

Gość uszkoooooo
nie zawsze jest bol i nie zawsze jest krew przeciez nawet lekarka gin pow czy aby napewno jetsem dziewica bo ona blony nie czuje:O

Gość wpadłem na chwilę
\"Czy to ma znaczyć, że z litości jaka dziewucha da poruchać takiem pie**ole, co tylko konia wali aż mu łeb odskakuje\" Wiesz blondyn, jak rodzina i wszyscy znajomi maja cię za życiową pierdołę to oni muszą gdzieś odreagować. Najlepiej we własnym gronie

"prawiczek po kiego ch*ja tu wchodzisz skoro nie zamierzasz się wypowiedziec w temacie, zaśmiecasz tylko topik autorce!" Na specjalne zyczenie i zeby nie bylo ,ze nic nie wnosze w rozmowe "tragedia" "koniec swiata" " ten facet nie byl Ciebie wart" teraz zadowolona ? :classic_cool: :O bmblondym ostatni raz powtorze..twoje wywody sa zalosne..a dlaczego? bo mierzysz wszystkich miara Kropki. A ja nie mam checi czasu i ochoty zeby to wyjasniac...wiec nie bede komentowal tego "Dla was słowa klucze sa jak sucha buła dla dzikich gołębi gdzie słowo klucz to dziewica ewentualnie błona & hymen " j/w 😴 :classic_cool:

Gość sisilyyyy
a jesli podczas wizyty u gin lekarz bada normalnie mimo iz jest sie dziewica i nie czuje sie bolu to czy tzn ze przy 1 razie tez bolu nie bedzie?

Gość katalinka
uszkooo no to masz dużo lepiej.Bo u mnie wejście do pochwy jest strasznie ciasne i ledwo wkładam 1 palec, raczej tego nie rozbię, bo w ogóle nie jest to przyjemne no i nie wyobrażam sobie jakbym miał tam wleźć cały penis :-O Też bym się spaliła ze wstydu jakbym musiała to mówić facetowi, dlatego unikam facetów :-O

wpadłeś ćwoku na chwilę , to lepiej wypadnij, bo już tak pierdolisz, że głowa puchnie, sapadja głąbie , ze swoimi teoriami:P

Gość Luśka W.
Pamiętam, ze ja też chciałam mieć to już za sobą ze względu na ginekologa. Tak już jest i nie ma rady. :D

Gość uszkoooooo
katalinka ile masz lat? ja juz siebie widze jakbym mowila zaraz bylabym czerwona jak burak:P:D lepiej nie w sumie nie wiem pare razy bylam badana normalnie ale podczas 1 wizyty lekarka zapytala czy aby jestem dziewica bo ona nie czuje blony a poznij pow ze jednak jest:D dziwne moze taka ledwo wyczuwalna? hihih w koncu lekarka sie nie myli:P teraz juz nie chodze do gin bo mi glupio:O

Gość wpadłem na chwilę
przeczytaj uważnie co napisałem :D

Gość uszkoooooo
raz bylam u gin faceta w wieku 21 lat i zapytal \"jeszcze sie taki nie anrodzil zeby pania rozdziewiczyc\" ? a teraz ? wstyd nie ide

wpadłem na chwilę .... przeczytałem i powróciłem do rzeczywistości.

uszkoo zawsze możesz powiedzieć panu dktorowi: od podziwiania jest narzeczony, względnie kochanek, a pan od leczenia, a profesnalista , nie zwraca uwagi na takie ułomności jak hymen

Gość uszkoooooo
:D

Gość katalinka
mam 27 :-O mi mój tez powiedział podobny tekst jak miałam 20 lat, a teraz to jest dopiero masakra. Długo nie chodziłam ze wstydu, a teraz musze i przed każdą wizytą nie jem 2 dni ze stresu i boli mnie brzuch, burak na twarzy i czasem wolę umrzeć niż iść do gina :-O Uszkooo a Ty ile masz lat?