Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27-letnia dziewica

Chłopak zostawił mnie bo jestem dziewicą

Polecane posty

Gość uszkoooooo
ja 26 i nie chodze do lekarza juz 4 lata:O wiem wiem ze to glupie a facetowi nie powiem zapalilabym sie ze wstydu a jak sie zorientuje to coz ale bedzie juz po:D takie dziewczyny zcesto uwazane sa za nienormalne i jakies fanatyczki co nie jest prawda

Gość magda24lena
ludzie co to za czasy, że dziewictwo uważa się za wstyd ??? ludziom się teraz kompletnie pier... we łbach! to każdego indywidualna sprawa, przeciez to czy dziewczyna jest dziewicą czy nie to chyba nie ma tego wypisanego na czole! A najbardziej wkurwiają mnie teksty typu, ze jesli kobieta ma dwadzieścia i kilka lat i jest dziewicą to "znaczy to, że jest okropna i ze nikt jej nie chciał", a może to ona nie chciała! rany, co za ciemnogród!

ja też się wstydziłam powiedzieć, ale potem pomyślałam, że niektóre dziewczyny mają taką błonę., że są trudności w ogóle z przebiciem i jeśli okaze się w trakcie, że są jakieś komplikacje, to wtedy będzie mi głupio dopiero wyjaśniać! i dlatego powiedziałam i nic się nie stało. poleciały teksty: \"zaszczyt\" i \"odpowiedzialność\" mimo że to nie był mój chłopak ukochany z którym chciałam spędzić resztę życia itp, itp. Byłam ciekawa seksu, to wszystko (22 lata) Ale z tymi ginekologami to prawda! ja chodziłam do babki, ale też brwi do góry i niebotyczne zdziwienie, że jestem dziewicą. To chyba przy ginekologu większy wstyd niż przed facetem, jak mu miałam powiedzieć :/

oczywiście, że wstyd. W życiu żadnej koleżance czy znajomym nie mówiłam, że jestem dziewicą. Nie lubiłam więc gdy tematy schodziły na seks i nigdy się w to nie angażowałam. zresztą co miałam mówić, z doświadczenia????

Gość magda24lena
ja myślę, że problem tkwi w twojej psychice, w tym, że nie akceptujesz swojej niewinności, a nie w fizyczności. Dziewictwo to przede wszystkim cecha mentalna, a nie kwestia błony. Więc nie pisz, ze niektóre kobiety pomimo iz nie są już dziewicami mają problemy z błoną. Zastanów się sama czego chcesz-aktu z mężczyzną i wszelkich jego aspektów, czy tylko pozbycia się tego balastu, jakim dla ciebie jest błonka

ja na przykład głownie z ciekawości chciałam wiedzieć jak to będzie, no i nie chciałam być też już formalnie dziewicą.

Gość jadwiga.von.urung
Nie, on Cię nie zostawił bo nie jesteś dziewicą. On Cię zostawił bo jest idiotą i hipokrytą.

Gość jadwiga.von.urung
Bmblondyn - jak to odgadłeś :P

Gość magda24lena
żabko! jak znajdziesz tego właściwego to wtedy zobaczysz jak to jest. Natomiast osoba o nicku "bmblondyn" to jeden z największych idiotów i hipokrytów jacy przesiadują tutaj, z braku zajęcia obrażają innych

Gość pobożne życzenia
A mnie mąż zostawił dla dziewicy, i to niepełnoletniej :D

To był dupek a nie chłopak! dziękuj Bogu, że tak szybko dał się rozszyfrować i zwyczajnie olej ciepłym moczem.

magda24lena, ani ze mnie idiota ani hipokryta, tylko śmieję się z głupich ludzi takich jak ty. :P

dziewczyny ta błona to żaden wstyd kurcze macie kompleks jak byście miały mały członek:P dla mnie dziewica zawsze ma plus już na starcie :)

tja z czystej niesympatii też nie lubię wszelkich blondynów - niczym mi nie zawinili, niektórych wogóle nie znam ale jak widzę gdzieś taki biały łeb to mnie strzyka --- na skandynawię ich:P

a jestem blondyn czysty Aryjczyk, niebieskie oczęta , blond włosieńta, do Niemiec ze mną , a szczególnie chciałbym do Bawarii

Nie dziwie się czemu wojnę Niemcy przegrali:P dobzre byś zrobił jakbyś do tej Bawarii pojechał:P

Gość uszkoooooo
mi sie wydaje ze dziewica moze miecplus ale u afceta ktory sam nie uprawial seksu ale dziewica a wieku np 26 lat? bedzie plusem dla doswiadczonego seksualnie faceta? taki facet ma swoje oczekiwania jesli chodi o seks a tu trafia mu sie niedosw panna ktorej tzreba pokazac co i jak:O poza tym fakt przyjelo sie ze jak ma powyzej 20lat i dziewica to albo fanatyczka religijna albo nie ladna albo nikt jej nie chcial itd a to nie jest zawsze prawda ja okazji miaalm sporo ale nie zdecydowalam sie bo do tch facetow nic nie czulam i tak znajomi sie dziwia ze jestem sama taka ladna fajna a sama?:O a jakby wiedzieli ze dziewica to juz nie wiewm jakby zareagowali:O

to racja zależy od charakteru, ale nei koniecznie dla doświadzconego partnera dziewica ma pzrekichane, czasem wychodzi to na plus zależy co mu w niej zaimponowało, moze pokochał ja właśnie dlatego ze jest od niej barzdiej doświadczony i chce jej wszystkiego nauczyć :)

Gość uszkoooooo
watpie zeby doswiadczony seksualnie facet ucieszyl sie z dziewicy:O jeszcze takiego nie spotkalam

Gość uszkoooooo
mialam na mysli takiego w realu przez internet to kazdy sie zachwyca:D sorry ale tak jest:(..a w rzeczywistosci jak sie powie to uciekaja gdzie pieprz rosnie i tak mozna zyc bedac dziewica do smierci:O ja juz postanowilam ze nic nie bede mowic i koniec trudno:O

Gość uszkoooooo
nie wiem jak inne dziewczyny ale mi to jzu zaczyna przeszkadzac i spedza mi sen z powiek:) serio ..ciagle o tym mysle ludzie w tym wieku maja jzu rodziny dzieci a my ( dziewice) co? :O nic :O:O:O:O co mam zrobic? isc z ledwo co poznanym do lozka aby sie tego pozbyc? probowalam nawet ale to nie w moim stylu nie daje rady chyba faktycznie zaczne sadzic zecos nie tak ze mna:( czekac? ile? do 30tki? 😭 musialam sie wygadac:P

słuchaj uszkoooo no dla faceta to nie jest łatwe tak z dziewicą, powiedzmy jest to nie przyjemne, zresztą co będziesz to ukrywać on to pozna przy pierwszym kontakcie seksualnym i zapamięta Ci to ze go oszukałaś, lepiej być szczerym jak ucieknie to znaczy frajer i pizdeczka, bo nieprzyjemnie jest za pierwszym razem - a dla doświadczonego faceta to żadna pzreszkoda za drugim razem jest ok;) wszystko zalezy od charakteru a z doświadczenia wiem lepiej nie oszukiwac

Gość aśka20
Ja najnormalniej wświecie sprzedałabym kopa facetowi, który zaśmiałby mi się w twarz po tym, jak wyznałabym mu, iż nie jestem dziewicą. No bo co, dziewica znaczy gorsza czy jak?!

Gość uszkoooooo
latwo sie facetom mowi nie oszykuj ale to nie wy sie tego musicie wstydzic i nie was ktos z tego powodu wysmiewa uwaza za nienormalnych itd:(

Gość aśka20
miało być: iż jestem dziewicą. Sorry :)

gdybyś mi powiedział mi ze nie jestes dzieicą wierz mi nie miałbys komu dać kopa bo mnie już by nie było :)