Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirka13

ile jest tego becikowego??????bo juz sie gubie...

Polecane posty

Gość kirka13

mam wazne pytanie jestem w ciazy w 7 m i nosze w sobie trojaczki chodzi mi o to jak to jest z tymi becikowymi.... moj maz zarabia 2,300zl; mamy juz jedno dziecko na ktore becikowe dostalam 2 tys,1000zl becikowe i 1000 zl z tutylu urodzenia dziecka ale wtedy maz sie uczyl i nasz dochod wynosil 400 zl bardzo malo dostaniemy 3 tys,czy 6 tys??? pomozcie!

Trojaczki? Nieźle :) Leczyłaś się hormonalnie, czy tak jakoś wyszło?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
trojaczki Potrójna radość i potrójne problemy.

Gość zawiedziona taką babcią
jedne becikowe po 1000 zł na każde dziecko dostaniesz napewno a drugie napewno też bo wtedy te 2,300 będzie się dzielic na was 6 i na 100 % dostaniesz bo dochód na tak liczna rodzine jest nieduży-jest jakiś próg ale myśle,że napewno się zmieścisz czyli dostaniesz 6 tys.

Gość zawiedziona taką babcią
czyli będzie wam wychodzic ok.383 zł na osobę-u mnie dochód był większy i dostalismy więc sie nie martw bo tez dostaniesz :) pozdrawiam

Gość kirka13
nigdy nie leczylam sie hormonalnie po prostu tak wyszlo;) ale sie cieszymy dzieki dziewczyny;)

Gość kirka13
;)

a jak ktos jest niezamężny, ja nie mam ślubu z moim partnerem, to jak sie wtedy sumuje wydatki? I ile przypada tego becikowego ja tez sie spodziewam trojaczkow.

Gość asiawawa
nie ważne czy masz męża czy nie. becikowe jest dla wszystkich,a ten dodatek 1000zł z tyltułu urodzenia sie dziecka to po podliczeniu WASZYCH wspólnych dochodów.i albo będzi esie należał albo nie

Gość uuppp
a jak ja nie pracuje tylko moj narzeczony to tez mi sie ten dodatek nalezy? gdzie trza sie zglosic po ten dodatek?