Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

czuje się oszukana..

Polecane posty

siostra okłamała mnie. myślałam że jest szczera tak jak ja.wykorzystała mnie perfidnie.ona myśli że ja o tym nie wiem. lecz jednak wiem. już prawie się przyznała ale ja udałam że nie słysze a potem jak zapytałam to protestowała że już nic... i ona oczekuje zaufania... jej postępowanie jest straszne... mamy charaktery nie do pogodzenia

Gość koza bez pączków
kłamstwo nie wybiera osoby to osoba wybiera kłamstwo autor koza

chodzi o chłopaka może to nic istotnie ważnego, ale jednak fakt niby mówiła mi wszystko, musiałam jej pomagać bo gdyby nie moja pomoc to nigdy by się z nim nie spotkała...itp itd niby wszystko ok a tu się dowiaduje z smsów o jednej sprawie... poprostu wykorzystała moją pomoc a efekty zachowała dla siebie.niestety jej nigdy nie chce się zacierać śladów.... głupia tak to jeszcze nie jestem..

Gość daj spokój kobieto
.... siostrze powinnas pomagac bezinteresownie, a nie w zamiana za dostarczanie ci rozrywki a'la telenowela z jej życia.... ciesz się, ze jest szczęsliwa zamiast zrzędzić na forum :P

dziwka się liże z kim popadnie i na pierwszym spotkaniu zal mi jej i wstyd mi za nią

Gość daj spokój kobieto
raczej ty jesteś wredna suka, jak tak można mówić o własnej siostrze!

Gość polskii
opisz dokładnie co się stało,co w tych smsach i w ogóle wszystko.Nie pomijaj żadnych szczegułów!!

Gość koza bez pączków
magnolia a jest w ogóle jakaś prawda? bo dla mnie istnieją tylko fakty

Gość siema mongolia2

Gość koza bez pączków
to jedziesz dalsze

popełniłam w pisaniu jakiś błąd?? jeśli tak to przepraszam, nie musicie się śmiać. zawsze jak się pisze to z szybkości robi się błędy.. co w smsach? a to że ona nie pisze normalnie, jak normalna dziewczyna tylko tak się kurwi. każdy sms prowokuje tak podstępnie ona dobrze wie jaka jest moja postawa wobec puszczania. chciała ukryć że na pierwszym spotkaniu z obcym chłopakiem całowała się bez krępacji.. to się zdarza nie pierwszy raz. pewnie napiszecie że ja przesadzam, ale jednak nie takie zachowanie przekracza granice dobrego smaku. na dodatek pożyczałam jej smsy-chyba z 3 pakiety kryłam ją przed rodzicami jeśli było to potrzebne. łagodziłam w rodzicach wszelkie niepokoje, chciałam jak najlepiej dla siostry. a ta mi teraz takie numery

i jeszcze na dodatek ona udaje świętą dziewice i już do granic szanującą się dziewczyne

Gość polskii
całowała się i to wszystko????

Gość to nie pomagaj
No to więcej jej nie kryj przed rodzicami. Powiedz im co ona robi, to jej dupsko przykrócą. Po co jej pomagasz, a potem widzisz, że ona źle się prowadzi. Ile ona ma lat? Dużo starsza od niej jesteś? Bądź mądrzejsza.

niedługo będę miała operacje w tym mieście gdzie mieszka ten chłopak. wtedy to już będzie koszmar. będzie tam jeździła pod pretekstem że niby do mnie. moi rodzice widzieli go. nic do niego nie mają bo to przecież taki spokojny chłopak...

Gość polskii
a ile Ty masz lat?

a to nieistotne.zresztą to już chyba wszyscy wiedzą nie chodzi tu o wiek. chodzi tu o jej zachowanie. jest mi przykro. rodzice są w nią zapatrzeni. nawet ojciec przymyka oko na wszystko. w rozmowie, kiedy mama tak ją chwaliła próbowałam jest to uświadomić.. mówiłam coś w stylu: nie bądź taka pewna..itp

Gość wqdadfsvqe
ej sorry magnolia,ale kiedys czytalam twoje wpisy to myslalam ' mloda,ale ma w glowie poukladane' a teraz przesadzasz i to znacznie,zal mi ciebie dziecko

takiego zachowanie nie będę tolerować. cała reszta we mnie pozostaje tak jak była. ciekawe co wam tak się w moim myśleniu nie podoba

Gość wqdadfsvqe
po co tak mowisz? po co w ogole sie wtracasz?to chyba normlanie,dziewczyna ma 17 lat i zaczela chodzic na randki, pocalunek wcale nic takiewgo strasznego nie znacyz,no ale jestes taka mloda,jeszcze nic nie wiesz o zyciu a sie wypowiadasz, jestes po prostu zazdrosna.

czyli rozumiem że kafe stoi murem za siostrą.. widocznie jestem inna i to bardzo.