Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kabitka17

Czy ja jestem nienormalna?Czy to jest początek choroby?Anoreksja

Polecane posty

Gość Kabitka17

Panicznie boję się zgrubnąć ;( Ciągle przeglądam się w lustrze czy czasem nie przytyłam chociaż wiem,że jestem chuda.Moja lekarka powiedziała mi,że mam nie dowagę i muszę przytyć tak 3-5kg.Ale ja nie chcę ;( bo obrzydza mnie myśl,że miałabym być grubsza.Czy to aż tak widać jak się przytyje te 2kg ? Czy ja jestem jakaś nienormalna? Poprostu niegdyś byłam przy tuszy i bardzo ten fakt mnie dołował a teraz gdy w miarę dobrze wyglądam to ludzie mówią mi,że jestem za chuda.Nie potrafię być idealna i nie wiem w końcu jak mam wyglądać :( Co bym nie zrobiła to i tak jest źle.Czuję,że popadam w jakąś depresję i nie potrafię nad tym zapanować :(Moja przyjaciółka powiedziała mi,że mogę zachorować na anoreksje.Tym faktem również mnie dobiła bo sama jest chuda.

Nie obwiniaj się cały czas, Jeśli dobrze się czujesz przy obecnej wadze to bądź szczęśliwa i ciesz się życiem, bo ludzie mają naprawdę bardzo wielkie problemy.Ja wiem, że dla Ciebie Twój problem jest dużym problemem ale po prostu ciesz się życiem i nie myśl tak o wadze.Piszesz, że ludzie mówią, iż Jesteś chuda. Być może tak jest, ale jeśli czujesz się z tym dobrze to dbaj tylko o to, by nie schudnąć już bardziej i nie przytyć.I tyle. Życie przed Tobą. Nie zmarnuj go.

Gość frufru
anoreksja nie polega na tym że ktoś jest chudy, tylko na tym że jest chudy a uwaza sie za grubego i chce chudnąc dalej. mam wrażenie że Ty juz masz anoreksję. przynajmneij początki.

Gość natiiiiiiiiii
wlasnie tak jest nie jest z toba dobrze sama tak mialam ile wazysz i ile masz wzrostu

kabitka sluchaj,wiem duzo o anoreksji gdyz sama przez to przeszlam..uwazam,ze jej nie masz,choc mozesz miec sklonnosci do tej choroby... odzywiaj sie zdrowo,dbaj o siebie i nie daj sie temu swinstwu....trzymajj sie anoreksja to nie problem malej wagi..to choroba duszy