Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki pomysł

Czy ktoś z Was zamawiał dla ukochanej osoby tort na urodziny

Polecane posty

Gość taki pomysł

ktory byl dostarczony kurierem? Tort oczywiscie w formie niespodzianki. Jaka byla reakcja osoby obdarowanej?

Gość karol2111
mysle ze dobry pomysl, ale zamiast zamawiac to lepiej sam(a) upiecz :) Ja tak zrobilem. Dla swojej dzeiwczyny. I byla zachwycona! :) Nawet jak Ci nie wyjdzie jakis super to na pewno doceni Twoja inwencje i wklad pracy. Mi akurat smaczny i ladny wyszedl ;)

Gość akademiczka....
u mnie w rodzinie byly czesto takie niespodzianki zwiazane z kwiatami bo kwiaciarnie zajmuja sie dostarczaniem bukietow i koszy. ale sam tort to nie wiem kto by przyjał takie zlecenie. moze ulec zniszczeniu.

mozna zamowic tort w cukierni i do tego kuriera. kurier chyba wie, jak zadbac o przesylke. a jesli dostanie extra napiwek, jak dostarczy przesylke w stanie nienaruszonym...

Gość taki pomysł
Sama piekę dobre ciacha i torty , ale tym razem nie moge zrobic tego tortu sama i przekazac go. Jedyne wyjscie to zamowic. Sa cukiernie, ktore zajmują się dostarczaniem tortów i myślę , ze przewożą je w taki sposób, aby nie uległy zniszczeniu.

Gość taki pomysł
nie kumam fajnie, ze zajrzales na moj top. Pytanie do Ciebie ;) Jakbyś zareagował na taką niespodziankę od byłej kobiety?

Gość Arpeggio
Ja kiedyś sama dostarczyłam. Efekt super! Na klatce schodowej przed wejściem zapaliłam świeczki... I w drzwiach stałam już z płonącym tortem :) Bardzo ważne w tym przypadku jest to, żeby świeczek było dokładnie tyle, ile lat kończy solenizant (jeśli 20 lat to 20 świeczek, jeśli 50 lat to 50 świeczek itd.). Zwykle proste świeczki, a nie jakieś cyferki... Zamawiać, nigdy nie zamawiałam, więc nie mogę w tym przypadku pomóc...

Gość taki pomysł
Apreggio i jak reagowali solenizanci na Ciebie z tym tortem ? ;)

Gość Arpeggio
Ogromne zaskoczenie! Tortu może ktoś się by i spodziewał na urodziny, ale raczej grzecznie leżakującego w pudełeczku i czekającego na swoje 5 minut ;) Było śmiesznie, bo nie otworzył solenizant, tylko ktoś inny z domowników, ale wtedy tylko puściłam oczko i grzecznie poprosiłam kogo trzeba :)

bylbym mile zaskoczony :) i, jesli wiedzialbym od kogo te slodkosci, podziekowalbym i zaprosil na kawe. ale tort zjadlbym sam :P a co :classic_cool:

Gość taki pomysł
To fajnie załatwiałas zlecenie. :) Jak jesteś z mazowieckiego to daj namiary na firmę, dla której pracowałaś? Jeśli oczywiście możesz

Gość taki pomysł
nie kumam Byłą byś zaprosił? ;) Fajnie, ze byś zjadł a nie wyrzucił , bo to też może ten tort czekać

Gość Arpeggio
Ale to nie było 'zlecenie' tylko dostarczenie prezentu ode mnie ;)

Gość taki pomysł
Apreggio Szkoda, ale i tak dzięki , że napisałas o tych świeczkach. Skorzystam z tego pomysłu :)

Gość Arpeggio
Nie ma za co... A jeśli chodzi o kuriera, to zawsze może wysłużyć się jakimś znajomym, jeśli koniecznie sama nie chcesz tego zrobić... ;)

Gość taki pomysł
Akurat jestem daleko i nie chce nikogo ze znajomych w to angażować

ja lubie torty smietankowo-czekoladowo-orzechowe :D z przewaga orzechow :D jasne, ze bym zjadl :D torty sie zjada. tym bardziej, ze caly bylby dla mnie :P

nie koncze zwiazkow awanturami i z bylymi utrzymuje przyjazne kontakty :) z ich mezczyznami tez :) wyroslem z palenia mostow ;)

Gość taki pomysł
nie kumam czy dobrym pomyslem jest tort w kształcie serca? Nie wiem czy On jest z kimś w związku. Kontakt mamy całkiem urwany

Gość taki pomysł
Zamówię ten tort. Co ma być , to będzie. Chcę zrobić mu miłą niespodziankę i mam nadzieję, że odbierze ją jako miłą .

Gość taki pomysł
Boisko nie bardzo. Raczej nie jest fanem piłki. Jesli nie serce, to klasyk okrągły albo prostokątny