Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość windowww

Choć wiara w Boga nie jest mi obojętna to widzę- nie ma rady, pozostają mężatki

Polecane posty

Gość windowww

Mam 30 lat. Interesują mnie głównie rówieśnice ale pośród tych "do rzeczy" i które wpadają mi w oko są prawie same mężatki, i trochę zaręczonych. Więc chyba nie ma rady - trzeba się brać za mężatki...

Gość tyech
mężatka lepiej pachnie jak singielka..ma w sobie to coś..:classic_cool:

Gość windowww
tyle się mówi o tych singielkach a ja ich jakoś nie widzę, pomijając te naprawdę brzydkie, i nieciekawe ale takich się podobno nie nazywa singielkami tylko samotnymi albo starymi pannami...

A po co ci takie stare dupy? Też mam 30 lat, a spotykam się z 20-23 latkami, czasami młodszymi, ale to tylko na seks. I powiem ci - bez porównania ze starszymi.

Gość windowww
kto niby jest marzycielem? ja? niby czemu?

Gość myslisz ze masz
szanse u mezatek??

Gość windowww
-->Fickander Bez porównania ze starszymi, na korzyść młodszych? Ciekawe czemu?

Gość windowww
Nie wiem czy mam szanse u mężatek. Zauważam tylko, że po prostu nie bardzo mam w ogóle jakiś wybór, bo są prawie same mężatki:)

Gość satanistyczny mistrz
Choć wiara w Boga nie jest mi obojętna to widzę- nie ma rady, pozostają księża i zakonnice...... To byłby dobry temat.....

taaaaaaa bo takie dobre roczniki jakie ci sie marzą sa juz zajęte....:)

Czemu? Jeśli mowa o seksie, to młodsze mają mniej zahamowań, w ogóle są bardziej optymistycznie nastawione do życia od 30-letnich "starych panien". Nie narzekają, nie jęczą, nie zrzędzą, chcą się bawić, mają mnóstwo energii. No ale to jakby normalne. No a poza tym chyba oczywiste, że 20-latka ma dużo bardziej seksowne ciało niż o 10 lat starsza kobieta.

Gość myslisz ze masz
wszystkie fajne to mezatki:) pogodz sie z losem:P

Gość myslisz ze masz
ty kikander gowniarz jestes albo segoista:O

Gość windowww
Hmm ja sam nie jestem aż taki energiczny:P więc nie wiem czy taka energiczna by mi pasowała albo czy ja bym jej pasował ano pozajmowane pozajmowane:(

Gość bo chyba

Gość zupełnie naturalne....
że fajna babka koło 30 już wcześniej trafiła na adoratora ;)

" No a poza tym chyba oczywiste, że 20-latka ma dużo bardziej seksowne ciało niż o 10 lat starsza kobieta. " nie powiem,że dwudziestolatki nie mają fajnego ciała poniewaz są takie co dbaja o siebie,nie "zatrzaskują" się na tydzień w solarium itp ale zadbana trzydziestka...to juz wyzsza szkoła jazdy a sa takie uwierz mi na słowo jesli sam nie miałes okazji doswiadczyc takowego cudu:)

Gość windowww
To może rzeczywiście trzeba szukać wśród młodszych, tylko pytanie ile młodszych, żeby nie były pozajmowane?:) Bo z tymi mężatkami to chyba nie wypali

Tak się składa, że mam do czynienia również z rówieśniczkami :) I wiem co piszę. 30-letnie kobiety mają - poza rzadkimi przypadkami - po prostu gorszej \"jakości\" ciała niż 20-latki. Natury nie oszukasz, choćbyś nie wiem jak o siebie dbała. Taka prawda. Ale żeby nie było, znam też bardzo dobre w łóżku 30paro letnie kobiety, ale żyć z nimi to już nie sposób. Za dużo zrzędzenia i narzekania na życie. Młodsze tak nie mają.

Gość windowww
fickander a gdzie "pozyskujesz" te młodsze? w klubach?

no to widocznie ty taki typ jesteś że zrzędzą

Gość edek111
windoww pierdolisz jak połamany. Mężatki ?! hehe. Jak mają mężów, to nie odejdą dla ciebie od nich. Jako kochanki: zapomnij bo skoro mając 30 lat nie możesz wyrwać 20-ki, których pełno dziś i rwią się wręcz do seksu. Zapomnij, ale... pomarzyć możesz ;)

No niekoniecznie, skoro młodsze nie zrzędzą :) Niedawno jedna taka 30-latka tak mnie zamęczyła na randce że miałem ochotę uciekać. Opowiadała mi swoich problemach w pracy, narzekała na byłego faceta, a już szczytem wszystkiego było gdy powiedziała mi, że ma poważne problemy ze skórą i nie może się opalać, bo jej jakieś krosty wyskakują. Masakra. Ładna kobieta, no ale... podziękowałem. windowww > młodsze poznaję na co dzień, bo pracuję ze studentami/studentkami w pewnych inicjatywach kulturalnych (tak więc niech nikt nie myśli, że to jakieś różowe lalki z dyskoteki). Poza tym czasami umawiam się przez internet.

no to jak z tobą wszystko ok to na wybrakowane egzemplarze trafiasz (mam na mysli zrzędy) :)

ale nie będę już tu dłużej zrzędzić ;)