Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całujmeusta

pragnienie erotyczne - dość dziwne ? dlatego nieakceptowane przez partnera ?

Polecane posty

Gość całujmeusta

witajcie [cześć] mam jedno małe pragnienie w łóżku aby całować i lizać mężczyznę po tyłeczku ... mój facet nawet nie chce o tym słyszeć :O a ja gdy się kochany jestem tak podniecona iż jak widzę jego tyłeczek rzucałabym się od razu z języczkiem i co wtedy dostaję po łapach i koniec seksu :O czy jakoś mogę go przekonać do tego ? a jak nie to nie jestem pewna czy chce się użerać tak całe życie jak ona nawet spróbować nie chce ..:(

Gość jamjest
z chęcią dam ci moją dupę do wylizania

Gość wez go kiedys upij
a jak zasnie wyliz mu ile bedziesz chciala i po problemie

Gość takiJedenCoJeBzykał
Boże dziewczyno to chore ;| Oceńcie je. Puste barbie >> Ten tejmat oblukajcie

Gość ajawiemtoitamto
boi się własnej seksualności. nei chce, bo nie wie nawet pewnie, że to może być przyjemne. z tego, co mi wiadomo, to to dla mezczyzn jest opdniecajace i nie trzeba byc gejem, zeby to sprawialo przyjemnosci,b o to normalna strefa erogenna mezczyzn..tylko, ze jest nadalem tematem tabu, poniewaz analne zabawy, jezeli nie dotcyza kobiety, a mezczyzny kojarza sie z homoseksualizmem. dlatego tez...widac jedynie tyle, ze nie ejstescie albo dlugo, albo wasze stosunki nie sa, mimo pozorow(albo i nie) idealne. zeby zbudowac zwiazek opierajacy sie na naprawde pelnym zachowaniu, nalezy rozmawiac bardzo duzo (ale tez STOPNIOWO) na wszystkie tematy z uwzglednieniem tych,. ktore sa niby tabu .

Gość mmmmmmmmmmmmhhhhhhhhmmmmm
jestem kobietą ale kocham kiedy on mi to robi.....to jest cudowne!!!!

Gość Clerre
Twój partner jest normalnym facetem. Nie rozumiem, jak można lizać komuś tyłek. :-/