Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia-tosia

pierwszy raz -wielkie pożądanie i strach ?

Polecane posty

Gość frufru
jemu sie po prostu ubzdurało że ma być jak na filmach i w książkach :D a życie życiem..

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
dziewczyno poszukaj se faceta prawdziwego bo ten ajkis dziwny tego nie zrobi tego nie bedzie trzymal kurwa ksiaze! co to za relacje? za zwiazek?

ktoś u góry już to pisał i całkowicie się z tym zgadzam - jakbyś była naprawdę gotowa i zdecydowana na seks, nie byłoby aż takiego problemu. np jak jesteś u ginekologa i wkłada do pochwy różne ustrojstwa, twoje ciało automatycznie się broni, bo uważa to za swoiste natarcie na swój teren, dlatego też najczęściej jest to nieprzyjemne. a przy seksie jest inaczej, jeżeli kobieta jest nastawiona na przyjemność i tylko na przyjemność i jest zdecydowana ją odebrać, ciało tym bardziej się na tę przyjemność otwiera :)

Gość gosia-tosia
przede mną miał jedną dziewczynę ale ona była rozdziewiczona i tyle... mnie to też strasznie irytuje i gdy jesteśmy podniecenie i chcemy to zrobić proszę go stanowczo i czy mógł mi przytrzymać nogi bo wie że zawsze jest problem .... i zazwyczaj kończy się to tak że odchodzi i nie ma już nic :O a jak ja się zaprę i czekam aż wejdzie to buja się z tym napiera napiera i nic nie wychodzi :( aż wreszcie ja palnę długo mam czekać ?? i koniec imprezy :/

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
na moje on jest jakis nie tego nie TY uprawial on juz seks?

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
mnie to też strasznie irytuje i gdy jesteśmy podniecenie i chcemy to zrobić proszę go stanowczo i czy mógł mi przytrzymać nogi bo wie że zawsze jest problem .... i zazwyczaj kończy się to tak że odchodzi i nie ma już nic sorry gosia ale frajer z niego ze tak sie brzydk wyraze facet mial jedna kobiete nie wie ze z dziewica nie jak z jajkiem powinien cie przytrzymac i mocno pchnac raz a porzadnie no ale jak on dalej swoje cielowate wizje ma to nigdy cie nie rozdziewiczy:O

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
nie mzoe ci nog przytrzymac:O boze :O:O

Gość gosia-tosia
teraz coraz gorzej myślę o tym pierwszym razie co porażka to bardziej się stresuje następnym razem i jak zaczynamy się pieścić ja ciągle myślę że niedługo on będzie chciał wejść i nie relaksuje się na rozkoszach tylko ciągle myślę jak to będzie ...:(

Gość eyy
nie wiem, ginekologiem nie jestem. ale możesz mieć jakieś problemy. krótką pochwe, nisko usadowioną błone, albo jakieś problemy fizyczne tan w środku, i to powoduje ból. używasz tamponów?

Gość gosia-tosia
tylko że ja go kocham jak głupia :(( gdyby nie ten fakt dawno by mnie już nie było...

Gość gosia-tosia
raz sobie tylko włożyłam tampon ale nie czułam się nie komfortowo i wyjęłam... ale ja już bywałam u gina i on nic mi nie mówił chociaż mogła mu powiedzieć o problemie :(

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
powiedz facetowi ze niech cie mocno przytrzma i stanowczo raz i porzradnie zrobi co do niego nalezy:P z Toba nic nie jest zle ani z Twoja budowa ...

Gość eyy
skoro nawet z tamponem było Ci niekomfortowo to pewnie jest coś nie tak. a ginekolog nie badał Cie pod kontem życia erotycznego i problemów. a on medium nie jest i sam się nie domyśli. radze spacerek do lekarza i opowiedzeniu mu o problemie

Gość gosia-tosia
dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi muszę sobie to jeszcze przemyśleć i pogadać z nim przekonać raz stanowczo z przytrzymywaniem udek możne jakiś drink na rozluźnienie .... a jak ta rozmowa nic nie da to nie wiem zacznę się oglądać za innym :O chyba to ja też już psychicznie wysiadam :( ja nie liczę przecież na Bóg wie co że dostanę orgazm albo że będzie mi jak w raju.... bo to nie realne na początku :p

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
eyy a badanie pod katem erotycznym inaczej pzrebiega? co innego jej bedzie badal? daj spokoj! skoro nic jej nie pow to jest wszystko ok dziewczyna nie jest wyluzowana bo facet jakis nie tego :O i tyle stad problem

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
gosia potzrasnij nim! powiedz mu " zachowaj sie jak stanowczy afcet raz i porzadnie":P chyba tyle mozesz, co?:D prawiczek a Ty czego sie boisz? :)

Gość gosia-tosia
tyle mogę ..:P zapiszę sobie temat i kiedyś napiszę co z tego wyszło hehe :D powiem mu przed tym wszystkim żeby zachował się jak prawdziwy facet może coś się z tego uciuła :P tylko nie jestem pewna jak już dojdzie do tego czy on będzie marny w łóżku i taki mało wymagający :O oby nie :(

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
tyle mozes zmialo byc do faceta::p masz mu tak powiedziec hehe

Gość goła dupa
sory ale moze jeszcze nie czuje sie dojrzaly do tego albo sie boi ? uszanuj to i poczekaj jeszcze :P

Gość gosia-tosia
on zawsze się nastawia w takiej że ja leże a on klęka przede mną czasami nachyla się ale nigdy nie trzyma tych cholernych udek co się zakleszczają tylko swojego penisa i próbuje wcelować :O

Gość goła dupa
a jesli juz sie kochał a z Toba sie juz kochał to moze sie boi, moze ma lęk... rozne psychika dziala na myslenie.... Hmm... Moze ma problem z "wtań siusiaku" :D

Gość goła dupa
sory cos mi sie posralo, ze z Toba sie nie kochal a z inna* poprawiam... :P

Gość gosia-tosia
a może zaproponujecie jakąś pozycje seksualna gdzie ja bym nie miała szans uciekać ?

Gość goła dupa
zreszta jakis dziwny jest ten facet.... moze powinien zostac ksiedzem:D:D:D

Gość goła dupa
Ja proponuje klasycznie tzn lezy na Tobie.....

a ja proponuję na łyżeczki i on z tyłu, wtedy raczej nie uciekniesz ;) jest jeszcze na pieska, ale to mało romantyczne jak na 1 raz :D

Gość goła dupa
poszukaj w internecie kamastury, opis pozycji moze znajdziesz odpowiednia :)

Gość gosia-tosia
ta misjonarska to może dobra ale jak będę zakleszczać udka ?