Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

moja kobieta wyjezdza na szkolenie do hotelu.co zrobic

Polecane posty

Jestem o nia zazdrosny a wrecz mam pewne podejrzenia. Chcialbym sprawdzic czy ma pokoj jednoosobowy .Jestem ciekaw czy w recepcji mi powiedza w jakim pokoju bedzie mieszkac jesli podam imie i nazwisko Hotel Golebiewski

czy ty jestes zdrowy na umysle?? jak bedzie chciala to i w windzie rogi ci doprawi..nie potrzeba jej wyjazdu...ani pokoju dwuosobowego :D:D:P:P

Gość gitarra
służbowy wyjazd ? zapewne jestr w pokoju z koleżanką. Możesz zadzwonić, podac sie za organizatora i dopytać z kim jest w pokoju- rusz głową ;) pytanie: tylko po co?

wyslij mi na e- mail nazwisko zony i sprawdzę , czy ma pokój 1-o czy 2-o osobowy ,

Gość tylkojakiśgostek
a masz powody aby być zazdrosny?

wyjezdza ze swojej firmy sama na szkolenie wiec nie wiem z kim bedzie dzielila pokój.troszke to dziwne ze sama na szkolenie

Gość gitarra
ponadto Cię zmartwię, ludzie na imprezach firmowych zachowują sie jakby sie urwali z łańcucha, a przodują w tym przedstawiciele handlowi. Z moich obserwacji wynika, ze tylko lekarze i wysoka kadra zarzadzająca w podeszłym wieku, to jedyne grupy, które potrafią sie bawić z klasą.

Gość gitarra
ups, nie doczytałam ,ze jedzie sama, bo wolno piszę i mi palce jeszcze sie nie odmroziły :D

Gość zbig
O Dżizas. A niby co chciałbyś zrobić ?

Gość no dobra gdzie masz kant
to że ty masz nieczyste sumienie,nie oznacza że ona zrobi ti,co ty robiłeś.

Gość Szkoleniec
Golebiewski!Bylem tam dwa razy na szkoleniu i powiem Ci nie pytaj jej po powrocie co tam robila.Na takich wyjazdach nigdy nic sie nie dzieje,bynajmniej po powrocie tak sie mowi swojemu partnerowi hehe:)

Gość Szkoleniec
Oczywiscie sa babki z zasadami i takiej Ci zycze.

jankesa nie powiedzialem o najwazniejszym ze chodzi o jutrzejszy dzien od piatku wieczorem do niedzieli

mam wielka prozbe do pani jankesa o ponowne sprawdzenie nie wiem jak mam podziekowac

Gość ran ołej
Nie wszystkie kobiety są takie same. Byłam już na kilku szkoleniach ( w tym wyjeżdżalam również na szkolenia grupowe jako jedyna z działu- także to, że jedzie ona sama nie powinno Cie niepokoić). Nigdy nie zdradziłam. Owszem bawiłam się świetnie- bo oprócz samego szkolenia było wiele atrakcji, ale nawet mi na myśl nie przysżło, żeby zdradzić człowieka, którego kocham. Ile jesteście razem? W jakiej firmie ona pracuje (duża/mała?)? Nie okazuj jej swojego niepokoju. Życz jej udanego szkolenia i powiedz, że ufasz i już tęsknisz. To są ważne rzeczy...

Gość ja nigdy nie zdradziłam
więc nie zawsze. owszem, zdarzają się takie przypadki, ale to są pojedyncze przypadki. tyle, że głównie takie się pamięta i omawia po szkoleniach, więc stąd zła sława firmowych wyjazdów.

ale w pokoju jednoosobowym tez mozna zdardzic.. nawet lepiej, bo jest sie tam samemu.. echh:O zazdrosc jest zlym doradca:)

Gość ło jezusss mariaaaaa
Powinieneś zakazać jej pracować, bo jeśli pracuje w dużej bogatej dosyć firmie to moze to być nie pierwszy jej wyjazd :))) Mój mąż kiedyś schował mi rano spakowane walizki, zebym nie pojechała !! ale dostał taką zjebę, ze od tamtej pory sam je nosi do auta :)) Powodzenia

Gość deko A
Nie ma to jak chora zazdrosć

Piotrusiu, jak Twoja kobieta juz pojedzie na to szkolenie, to Ty chłopie nie czekaj tylko lec do najblizszego psychologa ... moze nie jest jeszcze za pozno na terapie:):)