Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Siedzę w biurze i nie chce mi sie pracowac....

Polecane posty

Gość rosałka
Ja też nic nie robię w pracy i nie zamierzam tu kiwnąć palcem

Gość rosałka
marne wynagrodzenie + idiotyczne obowiązki = zero motywacji

tscz.. zapytalas czy woli na cieplo czy na zimno:):) hahha a nie mowi,ze kaszanka jest bleee .. hmmm musi cos zjesc krwistego, bo nam do 22 zemrze z glodu:P

rosalka... no wlasnie jak nie ma motywacji to wiadomo,ze pracowac sie nie da... wiec dolacz do nas... i juz :):):)

sie wampir rozbestwil.. mlodej niewiasty mu sie zachcialo i w dodatku dziewicy.. no dac palca to wezmie cala reke:P

skad mu teraz dziewice zalatwic... hahha prawiczkow ci dostatek ale na dziewice deficyt:O

tscz podrzucimy mu prawiczka... troche sie go podmaluje i moze sie wampir nie kapnie;):)

włąsnie pani Kamila zauważyła że sie śmieję do monitora:P:P:P;P nieeee prawiczków nie ptak chce dziewicy, to wy jesteście ornitolozki wykombinujcie mu cos bo mnie zadziobie:P:P:P - ptak lubi dziewice:P

Predatorka, ale którego prawiczka niby?;) Vampire, a jaki wiek? zacznijmy od tego?;):P a spokojnie, nie tykaj ptaka, to nie zadziobie:P:P:P

niech sie ptak uspokoi... poszukiwania dziewicy to nie kupienie bulki w sklepie.. to moze potrwac... :):) zaraz damy ogloszenie o poszukliwaniu dziewicy dla wampirka;):)

obojętnie jaki wiek byle dziewica:P:P:P no nie pzresadziłem :P dziewica do 22 roku życia:P:P:P niewiasta musi miec biała cerę niebieskie oczy i być brunetką:P:P:P ptak się coraz barzdiej denerwuje ratujcie go o wierne ornitolożki:P

ptak sie szanuje i jest wybredny no ornitolożki chyba nie chcecie by wam zdechł:P

Vampire to co mamy robić akcję: "SZUKAMY DZIEWICY DO 22 ROKU ŻYCIA, BRUNETKA, BIAŁA CERA, NIEBIESKIE OCZY... DLA PTAKA VAMPIRKA!!! PILNE!!!! "?:):P

Vampire musi być dziewica? na głowę żeś upadł?:P tak to same Cię podratujemy wspólnymi siłami, do niej podobna, predatorka i ja:classic_cool::P