Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadka82

czy taki wynik jest wiarygodny??

Polecane posty

Gość bernadka82

zrobilam test ciazowy i jestdelikatna druga kreseczka taka bardzo delikatna ale na pewno jest dzis jest 20 lutego owulacje mialam 10-11 lutego - wiem bo robi etesty owulacyjne bo staramy sie o dzidziusia test zrobilam dzis rano poniewaz wieczorem czeka mnie impreza i chcialam wiedziec czy moge wypic lampke wina czy nie myslicie ze test bedzie wiarygodny i faktycznie moge byc w ciazy ??

Jeśli jest delikatna,rzeczywiście możliwe,że jesteś w ciąży.Poczekaj kilka dni i zrób test ponownie,może wtedy linia będzie wyraźniejsza.Powodzenia.

pierwszy test ktory robilam byl z porannego moczu koło południa powtorzylam test i tez blada krska - jeszcze bledsza niz ta rano - no ale mocz byl z południa tamte testy były takie paskowe dzis rano zrobilam test płytkowy BOBO i wyszła tylko jedna kreska :( nie wiem juz co o tym myslec czy mozliwe ze te testy paskowe sa bardziej czule niz płytkowe?? test owulacyjny tez mi wychodzi jakbym miala owulacje - a mialam ja 10-11 luty juz sama nie wiem co o tym myslec :(

bernadka ja robilam test w dniu spodziewanej miesiaczki, wyszla druga baaaardzo blada kreseczka, nawet myslalam, ze sobie ja wmawiam. Jestem w ciazy :) Wiec mysle, ze mozemy Ci pogratulowac :)

zrobilam kolejne 2 testy - negatywne test owulacyjny pozytywny znowu a przeciz owulacje mialam 10-11 luty juz sama nie wiem co myslec

Gość pierwsze słysze
do lekarza idz albo zrób bete my wr ozka mi nie jestesmy

Gość ann///
Jezeli na tescie wychodzi druga kreska, niewazne czy blada czy mocna, to oznacza ciąze! Jezeli kreska jest blada to jest po prostu wczesna ciąza