Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maksik

Pobita Rihanna - zdjęcie

Polecane posty

Kobiety kochają skur*ieli :) a potem płacz i z liścia bo zupa za słona :) www.tmz.com/2009/02/19/rihanna-photo-face-beating/ Kobieta to żałosny podgatunek, gorszy od psa :O dacie kosza fajnemu i kochanemu facetowi, ale sukinsynowi wskoczycie do lózka na pierwszej randce marząc po 5 minutowym obleśnym seksie, że będzie ojcem waszych dzieci...Co za dno :O

Oglądałem to niestety - świat to jeden wielki ściek :O

Gość ertyb
zgadza sie . KObiety to nie slodkie istotki , ale zdziry . MOze niektorzy lubia zdziry , ale mnie odpychają takie . Piekna kobieta ma dusze diabelską .

Gość maxi caxi
Ile płacicie za oglądanie tego filmu?

Gość devill
rocco zawsze potrafi je tak wydupcyc ze dostaja rumiencow qurwy jedne:)

A co do kobiet w ogóle, to zgadzam się że wiele z nich decyduje się na związki z facetami którzy traktuję je jak szmaty.

No, jeśli chodzi o wiele kobiet, to niestety prawda, nawet moja przyjaciółka załamała mnie ostatnio stwierdzeniem, że uwielbia \'złych facetów\' i że chciałaby z takim iść do łóżka...:O I w dodatku w rzeczywistości też się za takich bierze... Ale i tak źle i tak niedobrze, taki zawód miłosny przez drania mniej boli niż zawód, gdy facet był czuły, wspaniały o kochający... Dla mnie ten gatunek brutalnego faceta jest absolutnie aseksualny, chyba, że uśmiecha się do mnie z okładki damskiego pisma i w takiej formie pozostaje.:O