Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

no mam wiekszy apetyt ale nie jem az tyle zebym tak tyla:( nie jem smazonego slodyczy fast foodow itp. nie wiem czemu a o nogach moich juz nie wspomne tak mi puchna ze az mnie bola:(a jestem dopiero w 3 miesiacu czy ktoras z was tez tak ma albo miala????

Skoro puchniesz to znaczy, że twój organizm zatrzymuje wodę a temu nie zapobiegniesz żadną dietą. To się zmieni po porodzie. Moja szwagierka i siostra puchły w ciąży- siostra przez to przytyła 30 kg. Prawie zaraz po porodzie opuchlizna ustąpiła. Nie jestem doinformowana, ale szwagierka chyba coś brała na obniżenie tego zatrzymywania wody.

emi ma razcję . Najlepiej idź do lekarza bo to troszkę niepokojące jak ci juz puchną nogi

tylko ze ja slyszalam ze glownie puchna stopy i kostki....a mi normalnie lydki i uda:( macie racje pojde z tym do lekarza

musisz wyeliminować z diety sól - to ona powoduje, że organizm magazynuje wodę. i koniecznie zgłoś się z tym do ginekologa, porobi badania krwi i dowie się więcej, co konkretnie jest przyczyna opuchlizny.

takie zatrzymywanie wody moze doprowadzic do zatrucia ciazowego, nogi nie powinny puchnac juz w 3 m-cu tym bardziej ze jest zima, to co bedzie latem w upaly

Gość Pani Kaczorek
żeby to nie było zatrucie ciążowe.......