Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zadowalacz dzikusek

Kobiety z malymi cyckami sa fajne nie pisac bzdur !

Polecane posty

kalinowa - a tak jakoś pomalutku i żyję. Małe, obwisłe i pomarszczone piersi - bleee Duże , obwisłe i pomarszczone wory - jeszcze gorzej... Ale małe, czy duże, ale za to jędrne, kształtne i kuszące to są dopiero piersi. Takie, do których, aż ręka się trzęsie, aby je dotknąć i wtulić się w nie. Niestety takich jest bardzo mało i panowie musicie się zadowalać takimi jakie wasze partnerki akurat posiadają, a o takich jedynie marzyć.

idealny?:classic_cool: oki poprosze o opis wzrost waga kolor oczu włosów i długosc :P

V ..... no chyba zartujesz... ideal jest tylko jeden ... to wszyscy wiedza :D

długosc pytonga :classic_cool: podstawa ideału i niech nie mysli ze się to skonczy na podaniu cm :P

akurat Brad Pitt nie jest tym ideałem :P

Kalinkowa - potrafię gotować, i to całkiem nieźle, a w masowaniu stóp jestem mistrzem gminy i powiatu :classic_cool: 🖐️ V33 - Ty jak zwykle marudzisz... :classic_cool:

Złośliwa? nie... Ładnych oczywiście jest dużo więcej, ale tych idealnych jest dużo mniej. Po prostu ja w tej kwestii jestem bardzo wymagająca.

la_fin a Ty jak zwykle bajkopisarz niezrzeszony :classic_cool:

v33 - znów mam dawać jakieś fotograficzne dowody ? :classic_cool: Jak coś ciekawego ugotuję, to aż wyslę Ci zdjecie :classic_cool: A masowanie stóp nie jest trudne :classic_cool:

wielu facetów dobrze gotuje i cudownie masuje stopy :P ale do ideału to ci jeszcze kilku szczegłów brakuje :classic_cool:

Gość momontt
nie ma reguły - nie widzieliście brzydkich małych? ładnych małych? brzydkich dużych? ładnych dużych? są różne!!!! co do wiszenia, to małe też bywają obwisłe. ale taka prawda że z ładnych małych i ładnych dużych wybieramy te drugie :-P

v33 "wielu facetów dobrze gotuje i cudownie masuje stopy ale do ideału to ci jeszcze kilku szczegłów brakuje" Myślałem, że póki co tylko moje pozorowane chamstwo Ci przeszkadza :classic_cool: Zatem czego jeszcze brakuje mi do stania się ideałem? :classic_cool:

ja mam swój ideał który niekoniecznie musi być ideałem dla innej :classic_cool: i nie oczekuje od drugiego człowieka idealizmu :D:D

powyzej wyliczyłam wiec nikt mi nie podał konkretów :D:D

Wymieniłaś tylko kilka cech - skąd wiesz, że mój kolor oczu, włosy, czy też.. hmm... długość :D nie pasowałyby do Twojego ideału? :classic_cool: Oczywiście nie są to zaloty, chodzi mi jedynie o wykazanie nieprawdziwości Twojego stwierdzenia, że nie jestem ideałem :classic_cool:

la_fin ty to juz z samych swoich wypowiedzi moim ideałem nie jestes wiec i wygląd nic nie pomoże :classic_cool: nie ma tu co rozpłycac temat :) zaczeło sie od idealnych cyców a skonczylismy na idealnym facecie :)

der zopf :O przykro mi ze zle trafiasz ale jak to sie potocznie mówi swój swojego palcem w d...namaca :classic_cool:

v33 - dość niezgrabnie unikasz odpowiedzi :classic_cool: Co do stylu pisania - mógłbym założyć sobie inny nick i zupełnie go zmienić, nie stanowi to dla mnie większego problemu, ale jeśli oceniasz po stylu wupowiedzi kogoś, kto pisze dla żartów i stwierdza, że w łóżku prawie zawsze jest Napoleonem ... :D :classic_cool: 🖐️