Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zadowalacz dzikusek

Kobiety z malymi cyckami sa fajne nie pisac bzdur !

Polecane posty

Wg moich obserwacji i doświadczenia, kobiety z małymi cyckami, są bardzo yebliwe, a jak jeszcze na dodatek brunetki, wiadomo mała czarna ;)

Gość pepek
Małe cycusie są tysiąc razy piękniejsze od obleśnych, wielkich buforów. A jeszcze do tego sztuczne czy operowane - bleee.

Gość SKANDALE
No tak a ten temat nie zniknie, bo Pani moderator czuje się lepiej czytając go. :classic_cool::D

pokażcie te małe i te idealne i te za duze to pozbędziemy sie kompleksów :D:D:D:D

Gość toz to nie ona
moja była miała małe i faktycznie była yebliwa:D ale teraz jakiś inny ja yebie :O

Gość farfa
małe cycusie mniam, mniam. Te z wielkimi się przechwalają a jak toplesik na plaży to zazdroszczą zgrabnie sterczących małych piersi. Duże są wtedy ok jak jeszcze młode i na leżąco lub w niezbyt intensywnym ruchu. Ale przy chodzeniu lub siatkówce fajtają się dosyć żałośnie.

toz to nie ona moja była miała małe i faktycznie była yebliwa ale teraz jakiś inny ja yebie bo taka nie mysli ze jak pokaze cyc to sie facet spuści :D:D:D wie ze musi popracowac ;)

Zadowalacz - załóż jeszcze tematy \"odczepcie się od brzydkich kobiet...\", \"odczepcie się od kobiet z nadwagą...\", wtedy na pewno jakaś to doceni, napisze maila i może w dłuzszej perspektywie uda ci się w końcu upuścić nieco z mleczyka :classic_cool: 🖐️

Gość Głoszący prawdę
:D:D:D:classic_cool:

la_fin dobrze ze sie tobie bez cellulitu tabuny pozgłaszały na forume :classic_cool: -

v33 - Tysię zgłosiłaś, to juz mi wystarczy ❤️ :classic_cool: I zawsze ta jakiś wymóg, a nie że co się nawinie :classic_cool: Choć... podobno mądrzy ludzie powiadają, że lepszy celulit w garści, niż silikon na monitorze....:classic_cool:

nie zgłosiłam się :D:D czytałam :D:D:D Niezły miałam przy tym ubaw :D:D

v33 "nie zgłosiłam się czytałam Niezły miałam przy tym ubaw" Aaa, chyba że piszesz o tym temacie co wczoraj założyłem ;) Ja też miałem niezły ubaw, szczególnie w tym poprzednim tasiemcu, ale chyba tylko Brum jako tako podchwyciła klimat :classic_cool:

prowokujesz tematami to i rzadko kto daje sie wciągnąć :P

Prawda jest taka, ze łatwiej jest znaleźć fajny mały cycek niż fajny duży.A już w przedziale +25...częściej mozna spotkać jednorożca w Tesco. 🖐️

ale macie problemy .... uprzedmiotowienie komiet z powodu takich czy innych cyckow ..... wstydzilibyscie sie ..... zawartosc glowy sie liczy sposob bycia a seks to tylko dopelnienie

zeby mnie coś wciągneło to myusi byc ciekawe :classic_cool: o teraz mnie wciągnęło :P

der zopf des kometen ale macie problemy .... uprzedmiotowienie komiet z powodu takich czy innych cyckow ..... wstydzilibyscie sie ..... zawartosc glowy sie liczy sposob bycia a seks to tylko dopelnienie pod warunkiem ze to dobry seks :classic_cool: