Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka malego zbója

w czym spią wasze dzieci?

Polecane posty

Gość matka malego zbója

w nocy w pizamce spiochach itd ale w dzien? Moja panna biega w sukience i rajstopkach. Jak ją klade w dzien to mam ją przebierac w piżamkę czy klaść w rajstopkach i bluzeczce? W czym śpią wasze dzieci? Przebieracie je do spania w ciągu dnia?

Gość gfdgfdfg
NIE PRZEBIERAJ JEJ W PIŻAMKĘ, rajstopki i bluzeczka żeby się nie spociła. ty też sie przebierasz w piżamę jak chce uciąć sobie drzemkę w ciągu dnia?

Mój syn zasypiał praktycznie w tym co miał na sobie, tylko mu np. spodnie ściągałam i ewentualnie sweterek jeśli miał ubrany. Przebierałam go tylko po zabawie w piasku, bo wiadomo wtedy trzeba było się umyć najpierw:) Zazwyczaj zasypiał w trakcie zabawy, więc już go zbytnio nie rozbudzałam przebieraniem.

moja drzemkę w dzień ma w tym w czym chodzi jak ma sukieneczkę to ja zdejmuje, zostają rajstopki jak chodzi w spodenkach, to spodenki ja jak się zdrzemnę w dzień, to też w ubraniu

A ja przebieram (jak zdążę) bo dziecko sie troszkę poci i nie chce żeby potem chodził w wilgotnym ubranku. Ale różnie z tym bywa

Gość mama przedszkolaka
Moje dziecko nie jest przebierane do drzemki..nie poci sie w czasie snu,nie przegrzewam dziecka,w dzien mamy max 20 stopni,a w nocy max 18.

w dzień też rajstopki i bluzeczka, przykrywam kocykiem. Zdecydowanie nie przebieram w piżamki.