Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahyehyohy

lubicie odrywanie ról w łozku? kim jestescie w swoich ulibionych zabawach?

Polecane posty

Gość ahyehyohy

lubicie w łozku bawic sie w odgrywanie roli udawanie innych osob? podzielcie sie wrażeniami. co was kreci najbardzeij?

Gość ahyehyohy
hahahh a partnetka kim jest?

zapewne Panią Walewską :D:D:D

Gość ahyehyohy
to wyzej to podszyw

Kiedy jestem Napoleonem, nie potrzebuję partnerki - wkładam dłoń między guziki koszuli i maszeruję, a moje ego rośnie....i rośnie... to w zupełności mnie zaspokaja :classic_cool: 🖐️

Das Krzaken "a podobną ręką ch*ja nie da się oszukać" NIgdy nie próbowałem go oszukiwać, zawsze jestem wobec niego szczery, w końcu to mój najbliższy przyjaciel :classic_cool: 🖐️

Gość ja to kocham
udawac niedostepna.

Gość Anitkaaa
ja ciagle odgrywam jakies role, np biore stetoskop i udaje lekarke, i zaczynam badac pacjenta, czasem wsiadam do samochodu mojego faceta i udaje ze jestem dziwka, mowie mu ze jest super przystojny i na pewno ma wielkiego ptaka, po czym targujemy sie o cene za numerek:) ale chcialabym sprobowac tez jakichs rekwizytow np stroj pokojowki czy policjantki, tylko troche sie boje ze mi to nie wyjdzie naturalnie i zabawa nie wypali.

Gość Anitkaaa
a kysz podszywaczu, sio

Gość ahyehyohy
anitka fajny pomysl z tym targowaniem o cene. podoba mi sie

Gość Anitkaaa
no, albo czasem nie jestem dziwka, tylko grzeczna dziewczynka i wsiadam do samochodu i on ma mnie gdzies niby podwiezc, po drodze postanawia sie ze mna zabawic, zaczyna sie do mnie dobierac a ja udaje bardzo niesmiala i wystraszona panienke:) ale mialo byc o lozku, a ja tu o samochodach ;p Piszcie wiecej bo fajny temat

Gość ahyehyohy
my czaem udajemy ze on jest ginekologiem i ja przychodze na badania. i on mnie dotyka itp a potem zaczyna mmi wsadzac i ja na poczatku protestuje a potem poddaje mu sie calkiem i robimy to tak ostro z kkapsami itp

Gość Anitkaaa
ginekolog tez fajnie, to moze sprobujcie tez listonosza czy hydraulika ;p fajne sa takie gierki, nie ma tej rutyny w lozku, bo zawsze jak sie troche znudzisz facetowi, mozesz sie wcielic w jakas sexy sasiadke z naprzeciwka czy goraca pielegniarke.