Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyy

bolący sutek- strasznie sie boje

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyy

Witam. Bardzo prosze o pomoc. Od 2 dni mój prawy sutek jest taki jakby troche twardszy i boli przy dotyku. Wydaje mi sie ze skóra jest troszke zarózowiona. Mam tak zwykle przed okresem, w sumie za kilka dni powinnam dostac okres, tylko zawsze twardniały i bolały mnie oba sutki a nie tylko jeden. Dodam ze nie wyczuwam w nim zadnych guzków. Jakies poł roku temu miałam robione usg piersi i było wszystko ok. Jesli mi nie przejdzie to napewno pojde do lekarza. Moja mama powiedział ze moze po prostu odgniotłam sobie ten sutek w nocy, jak spałam( czesto spie na brzuchu). Bardzo sie boje ze to moze byc cos powaznego. Czy ja za bardzo panikuje??? dziasiaj w nocy wogule nie mogłam spac tak sie martwie. Naczytałam sie w necie o rożnych nowotworach itd

Gość yyyyyyyyyyyyy
upup

Gość yyyyyyyyyyyyy
niech mi ktos cos napisze, prosze

Gość yyyyyyyyyyyy
podnosze

Gość yyyyyyyyyyy
niech sie ktos zlituje i cos napisze

Gość ale nie panikuj jeszcz
moze faktycznie zle spalas, ale bol sutka moze tez sygnalizowac ze cos sie dzieje umnie moja prawa piers pewnogo wieczoru promieniowa taki bol i na drugi dzien pojechalam to srawdzic na oddzial onkologi i okazalo sie ze mam wklokniaka malutkiego w tym samym dniu usunelam wiec nie martw sie poprostu sprawdz u ginekologa

Gość yyyyyyyyy
dzieki za odp. Dzisiaj juz nic nie boli. Nie wiem czemu tak spanikowałam. Naczytałam sie róznych rzeczy w necie. Zaczełam macac sutek w poszukiwaniu guza i to pewnie jeszcze pogorszyło ten ból.