Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nicka 12315

ktora z Was leciała smaolotem w 7 miesiacU?

Polecane posty

Gość bez nicka 12315

cześć] Mam takie pytanie, czy leciała któraś z Was w 30 tygodniu samolotem? Pytam, bo prawdopodobnie będzie mi to dane i powrót w 33 -34 tyg. Póki co czuje się dobrze i wyniki badań są też dobre. Nie ukrywam, że mam pewne obawy, dlatego chciałam sie dowiedzieć czy ktoraś z Was leciała?

Gość koooleżanka38
w terminie porodu leciałam i żyję a jaki to niby ma być problem, jeżeli ciąża przebiega bezproblemowo :P? jak leciałam do LA (lot 14 godzin) to w samolocie siedziała ciężarna i też przeżyła

ja leciałam pomiedzy 26 a 28 tyg. Dowiedz sie tylko czy linie lotnicze nie potrzebują zaświadczenia od lekarza o Twoim stanie zdrowia. Mnie z powrotem nie chcieli wpuścić na pokład (mimo, ze wcześniej sprawdzałam i nie było takiego zapisu w regulaminie) - stewardessa dzwoniła gdzieś \"wyżej\" i dopiero wtedy pozwolili na wejscie na pokład. Moja ginka na wszelki wypadek dała mi nospe gdyby mi sie brzuszek napinał (nie była potrzebna)

ja lecialam w 7 miesiacu ciazy, w dodatku z 2letnim synem :) jakos przezylam, chociaz ciezko bylo :-/

ode mnie nic nie wymagali, wogole chyba nawet nie wiedzieli ze w ciazy jestem, ogladajac tabletki dla kobiet w ciazy pytali sie dla kogo to :-D normalnie przechodzilam przez wszystkie bramki, chociaz czytalam na innym forum ze niby w ciazy nie mozna (?)