Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de novva

czy nie wstydzicie sie kupować antykoncepcji, żeli intymnych itp???

Polecane posty

Gość de novva

muszę dziś kupić żel Durexa ale strasznie się dygam :( Wiem, ze to głupie, tym bardziej, że mam 21 lat, ale boję się, że w kolejce za mną ustawi się jakaś sąsiadka i potem będę znosic dziwne spojrzenia itp :O jak sobie z tym radzicie??

Gość gfdgfdfg
A CO CIĘ OBCHODZĄ INNI, niech sie zajmą sobą i swoją sypialnią a tobie niech zazdroszczą

hehe ale to nie wstyd, wyluzuj:) idz, kup i baw sie dobrze. pozdrawiam

Gość gfdgfdfg
a pozatym niech facet kupuje

Gość de novva
no ale on zawsze wszystko kupuje :P a teraz chciałam go zaskoczyc, glupio mi prosić jego o to, tym bardziej, ze ja siedze w domu i mam czas. nie chcę, żeby pomyślał sobie, że jestem jakas dziecinna. aż mnie brzuch z nerwów rozbolał :P najgorsze w tym wszystkim chyba będzie wypowiedzenie słowa 'durex' :D

Gość de novva
to wyżej to podszyw, mało śmieszny w dodatku :P Ostatnio byłam w Rossmanie i już kręciłam się obok półki z durexami, ale mamy takiego cholernie wścibskiego ochroniarza, który patrzył cały czas czy nic nie ukradnę, więc jeszcze bardziej się zestresowałam i nic z tego :O poza tym w sklepie było wtedy trochę ludzi...

Gość kamilllleczka
A może mieszkasz w B-B? bo my tez mamy takich wscibskich ochroniarzy:D

Gość de novva
no właśnie nie, ale zauważyłam, ze w każdym rossmanie tacy są, chyba tego od nich wymagają ;)

Gość frufru
no to się nie kręć koło półki, bo to od razu podejrzanie wygląda, tylko przechodząc obok po prostu zdecydowanie sięgnij ręką, weź żel i włóż do koszyka. i finito. jak się kręcisz to nic dziwnego ze za Toba ochroniarz chodzi :P

Gość doradzammmmm
dziewczyno, idż do drogeri jakiejś..rosmann lub natura, weż z półki i idź do kasy... żal..