Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienia

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość komiiilaksie
hehe nienia--->biedactwo:D

Nie no, do biedactwo to mi jeszcze daleko:P Ale dzięki za wsparcie:P

Gość komiiilaksie
wiem ale zrobiłaś taką minke po tych słowach że nie dorastasz jej do pięt, że aż się zaśmiałam:P

Oj...bo już sama nie wiem...może przesadzam, ale jakoś tak od 3 dni nie mogę się ogarnąć z tą sytuacją, bo jednak chyba jest trochę dziwna. My naprawdę jesteśmy blisko - jak poroniła pierwszą ciążę to pojechałam ją odwiedzić,a teraz jak szczęśliwie urodziła to nie chce mnie widzieć?

Gość mienta mientowa
boi sie ze zauroczysz jej dziecko:)

Gość komiiilaksie
to sa 3 możliwości: 1 z tym że może ma problemy 2 z tym, że uważa że jest pępkiem świata 3 to taka że jest szczęśliwa i nie potrzebuje innych ludzi prócz swojej rodziny:( A nie możesz jej napisać w sms-ie na gadu czu mailu to co tutaj? Spytać czy się obraziła na Ciebie, że tak cieszyłaś się z jej dziecka i też przeżywałaś jej ciążę ( bo zakładam że właśnie tak było) a ona w ogóle Cię do nich nie dopuszcza...

a moze ona naprawde nie ma sił? kobiety różnie rpzechodzą okres po ciaży... skoro nei chce widziec znajomych to znaczy że jest zmęczona i ma dosyć wsyzstkiego :o daj jej świty spokój i nie zachowuj sie jak dziecko... bo narazie zachowujesz sie egoistycznie :o po to ma sie przyjaciela żeby zachowywać sie przy nim swobodnie a nie cały czas wymieniasz sztuczne uprzejmości :o

no nie wiem, niby mogę....Ale z drugiej strony, nie chcę żeby wyszło, że to ja z kolei uważam się za pępek świata:P

Jakie sztuczne uprzejmości? Po prostu chciałam jej pogratulować, okazać zainteresowanie i dzielić z nią radość, a zostałam odtrącona więc mi przykro...nie wiem, czy to jest egoistyczne

Gość jak dziecko ma 3 tygodnie
to ona pewnie pada na pysk i marzy tylko, zeby sie wyspac, nie o wizytach. Zwyczajnie nie ma czasu, siły i głowy, w domu balagan Tez tak mialam. Po prostu poczekaj ze 2 tygodnie i wtedy zadzwon.

Gość jak dziecko ma 3 tygodnie
nad czym tu sie zastanawiac, chyba malego dziecka nie mieliscie...

nienia- jesteś egoistyczna bo myślisz o tym że koleżanka nie poświeca Ci swojej uwagi ;) troche wiecej wyrozumiałosci! dziecko podrośnie, dziewczyna wszystko agarnie i bedzie maiła czas na życie ;) teraz pewnie anwet nie ma czasu na relaks... czy tak cieżko wczuć sie w sytuacje kobiety, która jest w połogu? :o

ja już pierwszego dnia po powrocie ze szpitala miałam gości i nie było mi z tym komfortowo. po pierwsze: przy pierwszym dziecku twoja koleżenka być może świruje w tym kierunku: obce osoby=zarazki=choroba dziecka po drugie: jeśli jest 3 tygodnie po porodzie, to jeszcze daleko do normalności w domu. Bałagan, pranie, prasowanie, przemęczenie itp. No, ale jeśli jesteś jej przyjaciółką - to rzeczywiście, nieumyte włosy, czy nieodkurzona podłoga nie powinny być przeszkodą.... chyba że się wstydzi, że sobie nie radzi...