Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana80

makijaz slubny

Polecane posty

Gość zalamana80

Witam Jestem po makijazu slubnym probnym. TRAGEDIA!!! Postanowilam ze sama sie umaluje. Nie wiem tylko jakiej firmy kupic kosmetyki zeby makijaz byl trwaly. Doradzcie cos!

Gość saska 334
a kiedy masz ślub?

zalamana80 wszystko zalezy od tego jaki jest stan Twojej skory(konkretnie czy masz problemy skorne czy raczej nie)...napisz prosze szczegoly,a postaramy sie cos wymyslic.co jest nie tak z tym makijazem?

Gość zalamana80
Skore raczej mam mieszana wrazliwa, z tendencja do wypryskow, czasem zaczerwien. Ogolnie jest troche do ukrycia. Makijaz (kosmetykami MAC) byl: za ciemny (podklad i cienie) skora lepka, wrazenie ciezkosci, nie zatuszowane niedoskonalosci, rzesy posklejane, kreski na oczach... Nawet nie podobal mi sie na wieczor a co dopiero na slub!

Gość zalamana80
slub mam wiosna

Dziewczyno nie rezygnuj po pierwszej złej kosmetyczce !!!! idź do innego salonu spróbuj w innym salonie albo poszukaj na necie jest pełno dobrych makijażystek poleciła bym Ci jedna dobrą ale jestem z wawy więc nie wiem czy pomogę :( makijaż możesz wykonać sama ale z doświadczenia wiem bo właśnie ta babeczka mnie malowała na ślub siostry a potem na ślub brata i wiem że profesjonalny makijaż wytrzyma cała noc szaleństw a ten domowy możesz zrobić super ale czy tak dobrze jak profesjonalistka??

Gość zalamana80
Problem polega na tym ze nie ma mnie w kraju, wiec mialam nadzieje ze dobrze trafilam. Ta makijazystka miala dobra opinie...ale chyba sama sobie ja wystawiala. Niestety z Warszawy to kompletnie mi nie pasuje

Gość z jakiego miasta
szukasz makijażystki?? może ktoś z forum doradzi Ci kogoś kompetentnego, kto będzie Ci potrafił pokazać RZECZYWISTE portfolio z dokonaniami!!! i najważniejsze: dobra makijazystka powinna SŁUCHAĆ!!! jeśli nei życzysz sobie np. zbyt przyciemnionej cery i i nakładania podkładu na dekolt, makijażystka ma obowiązek zastosowac się do Twojego życzenia A co do utrwalenia - polecam bazę pod cienei ARTDECO, a do utrwalenia całości fixer do makijazu Kryolan; makijaz trzyma się wtedy bez pudła do rana :)

Gość zalamana80
Wystarczy ten fixer do makijazu Kryolan zeby wszystko sie trzymalo? Jaki podklad, baza, cienie?

Gość helena VII jakos tak byl nick
to bylam ja i pisalam o kryolanie i bazie art deco, to juzs niewazne ale zastanawiam sie gdzie sa moje wypowiedzi? to da sie tak ususwac?

Gość helena VII jakos tak byl nick
aha juz wieeeeeeeeeeeeeeem, autorka ma dwa takie same tematy :) i moj nick byl henryka VII. To juz kapuje

Gość świetne opinie mają
w Warszawie makijazystki dzialające niegdyś na martwym juz forum "gimbla" - Goha i Agabora; spróbuj zajrzeć na nowe forum babiniec-cafe, wiem, że przynajmniej Goha bywa tam na 100%, a namiary na Agaborę też pewnie dostaniesz od którejś z dziewczyn